2020. április 28., kedd

JASON II.


Ahogy a másik cikkben leírtam, folytatom a Jason figurás témát. A Péntek 13 sorozatot nemrég ismét megnéztem és gondoltam, hogy a harmadik rész figurája mellé megveszem a 2. részeset is, amelyben Jason még zsákkal a fején akciózik. A népszerű hokimaszkot csak a 3. részben kezdi hordani, amelyet az egyik áldozatától vesz el. A NECA gyűjtőfigurák nagyon jók. A youtubeon külön van bemutató a termékről és a sorozat többi darabjáról, viszont azokat már nem veszem meg, mert a negyedik résztől lévő Jason ugyanúgy néz ki, mint a harmadik epizódos figura, amelyet korábban megvettem. Nem olcsó mulatság egy ilyen figura, viszont az árát megéri, mert egy befektetésnek minősül, hisz modellként, plakátokhoz, borítókhoz is fel tudom használni az adott figurákat.




Újabb fotózás a természetben
Az új Jason figurát elvittem magammal a Nemzeti Színház környékére, illetve a zöldes részére is. Remek háttérként szolgáltak a bokrok, füves részek, sétányok. Összesen 121 képet készítettem, mivel egy adott pillanatot van, hogy többször, egymás után lekapok, hogy azután ki lehessen választani a legjobbat. Íme az eredmények:




Elvittem a figurák mellé néhány kelléket, fegyvereket is. Persze oda kellett figyelnem minden apróságra. 1 órás munka volt, de az eredmény nagyon jól sikerült. Más fotózásra is elviszem majd a NECA-s horrorfiguráimat. Főleg az idei Halloween előtt.





Kicsit érdekes a kiadvány. Fegyverek, Jason rendes arcának, illetve az anyja fejének aprócska figurája van még a csomagolásban, valamint egy tüzes farakás.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.