2020. április 19., vasárnap

BENovelas saláta



Gondoltam, hogy összeszedek minden fontos alapanyagot, amely egy finom salátához kell, ezért a hűtőből kivettem a salátamixet, hogy azt felhasználhassam egy különleges salátához.


A csirkemellfilét apró kockára vágtam, majd a salátás tálba tettem. Ezután a sültcsirkés fűszersót hozzáadtam és összekevertem. Bekészítettem az olajat, majd a húst elkezdtem sütni. Isteni illatokat árasztott. A fűszersók nagyon jók. Pompás ízt adnak az ételnek. 1-2 percenként forgatni kellett a húskockákat, végül tűzpirosra sütöttem őket. Tökéletesre sikeredett.


A salátamixet a kimosott tálba tettem, majd elkészítettem az öntetet. 3 kanállal kevesebb olajat adtam csak hozzá. A Kotányi fokhagymás salátaöntetport elhasználtam, amelyen 5 EK víz, 2 EK ecet és 2 EK olajat kevertem össze. Eredetileg 5 EK olajat írt a recept a csomagoláson, de sokalltam. A frissen sütött csirkemellfiléket és az öntetet összekevertem. Legalább 2 adagra való salátát készítettem, ami nagyon jól sikerült.  

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.