2020. április 15., szerda

BENovelas Pascua 2020. (Húsvét)



Rendhagyó módon zajlott le az idei húsvét. Nagy családi összeborulás sajnos nem volt a koronavírus miatt. Mindezektől függetlenül azért jól telt. Csendben, békességben.

A húsvét a kedvenc ünnepem, mert a tavasz jelenlétét hozza el, ráadásul nagyon színes ünnep is. A tavasz szabadságérzetet is ad nekem. Úgy érzem, hogy fellélegezhetek a szürke hideg napok után. Ugyan az időjárás változékony, pont ezt szeretem. Egyetlen szépséghibája van a tavasznak, hogy nehezen viselem a változó időt. Kicsit szédelgek, hamarabb fáradok el. Ez sokszor az utamban volt, amikor annak idején az év végi vizsgákra kellett készülni az esti iskolában.



Sajnos a nővérem gyerekei sem jöttek el idén, pedig most is szép húsvéti dekorációkat tettem ki. Mindenem megvolt, kivéve a tavaszi illatgertyákat, mert azokból venni akartam. Sajnos olyan bolt nincs a közelemben ahol olyat kapni, amit szerettem volna. Az idei illatgyertyagyújtás elmarad, viszont nyáron be lesz pótolva csak másképpen. Ezüstös aprócska dekorációkat viszont csináltam.







Kaptam csokit, de én is vettem. Magamnak, a szüleimnek és a gyerekeknek. Ők majd akkor kapják meg, ha jönnek.



Az új „családtag” Jason volt Michael Myers mellett az arc, a húsvéti fűben. J Kicsit horrorisztikus húsvétot akartam, persze nem durvát. Nálam hosszabb ideig tart a húsvét. Április 21-ig, az első kitalált TV csatornám születésnapjáig.





Új ízt is kipróbáltam. A Carte D’Or citromtortás változatot. Egyszer fogyasztható cucc, de finom volt. Attól volt ehető hogy citromfagyi is volt a kekszfagylalt mellett. A Mannában vettem M&M-es jégkrémet is, amelyből mind2 ízt kipróbáltam. J Az idei nehéz húsvét ellenére volt újdonság. Nem is egy.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.