Hozzávalók (2 személyre)
1 gerezd fokhagyma
1 doboz kukoricakonzerv
1 csomag Kotányi
fokhagymás salátaöntet por
1 doboz natúr joghurt
1 alma (bármilyen lehet)
A
doboz joghurt tartalmát egy bögrébe öntjük, majd hozzáadjuk a Kotányi
salátaöntet tartalmát. Fokhagymanyomóval egy egész gerezdet belenyomunk, majd
2-3 percig elkeverjük. Hagyjuk állni. Közben vágjunk fel egy egész almát. Nem
muszáj meghámozni. Az elkészült almakockákat adjuk hozzá a kukoricához,
keverjük össze, majd öntsük bele a salátaöntetet. Újra keverjük össze az
egészet, majd 10-15 percre tegyük a hűtőbe. Pirítóssal, hússal, köretként, de
magában is tálalhatjuk.
BEN
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.