2022. április 25., hétfő

IV.és V. VERS-EXPRESSZ díjátadó gála

Nehéz György barátom meghívott engem az április 22-i díjátadó ünnepségére, amely a rétes házban volt megtartva. Ott volt a barátnője is Ági, akivel még tavaly találkoztam Halloweenkor.














Gyurinak sok barátja részt vett az eseményen, főleg munkatársak és közeli barátok. Egy sztárvendég is tiszteletét tette, mégpedig Napsugár Anna, aki anno a Budapest TV Diridáré című műsorban lépett fel. Anna egyébként 20 éve, 2002-ben volt először a televíziónál. Jó kapcsolatot ápol Csongrádi Kata énekesnővel is.










Nagyon kedves nő, árad belőle a boldogság és a vidámság. Készítettem is vele egy interjút, amelyet meg lehet nézni az ünnepi videóban, és a BENovelas műsorom 191. adásában.

















Sok érdekes embert ismertem meg az ünnepség alatt. Az egészet felvettem Gyurinak. Érdekes volt. Kaptam egy verses könyvecskét a vasutasok verseivel, ill. Napsugár Annától is könyvet. Nagyon örültem neki. Napsugár Anna sok fogyatékkal élő embernek segített és mindig pozitívan látja az életet. Irigylem is emiatt. Bárcsak úgy gondolkodhatnék, ahogy ő teszi. Ebben a nőben nincs harag, sem gyűlölet, hanem vidámság. Mikor énekelt és verset olvasott áradt belőle az élet. Anna 6x győzte le a rákot. Sok mindent megélt az életben és azt mondta, hogy mindig mosolyogni kell. Még akkor is ha bántanak minket. Én erre képtelen vagyok. Napsugár Anna emlékeztetett egy táncosnőre, aki Alejandro Sanz: #lagiradeleldisco koncertjén táncolt a Te canto un son című dalra.  



Találkoztam egy másik ismerőssel, Gergővel is, akivel beszélgettünk. Majd fogunk találkozni valamikor. Másokkal is beszélgettem. Érdekes dolog történt. Voltak páran akik nem voltak megelégedve azzal ahogy felolvasták a verseiket. Én úgy gondolom, hogy mindenki saját magát adta és ez nagydolog. Ahogy Kocsis Judit mondaná: Nincsenek vesztesek, csak nyertesek vannak.

Az ünnepség után vettem szüleimnek réteseket, majd elindultam a pszichológusomhoz, mert 18 órára volt megbeszélve egy találkozó Eszterrel. Ám innentől kezdve itt véget is ér a cikkem, mert nagyon személyes dolgokról beszéltünk. A cikk folytatása az újságomban lesz csak olvasható.

Nagyon jól éreztem magam Gyuri ünnepségén. Mindenki nagyon kedves volt. Én picit néha zavarban voltam, de ezeket leszámítva nem volt semmi baj. Nagyszerű volt a hangulat. Gyuri azt mondta, hogy lesz még idén ünnepség. Neki amúgy szoktak kiállításai lenni a vasúttal kapcsolatban, de az a baj, hogy nem Budapesten. Szívesen elmennék rá, ha közel lenne. Lehet egyébként verspályázatra jelentkezni április 30-ig. Arra gondoltam megpróbálom, hátha sikerrel járok.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.