2019. szeptember 15., vasárnap

CD AJÁNLÓ: BILLY OCEAN: REMIXES AND RARITIES



Billy Oceanről nem nagyon esett még szó a cikkeimben, pedig az ő zenéjét is hallgatom. Nemrég megjelent a Remixes and Rarities című 2 lemezes válogatásalbuma amelyet a Cherry Pop Records dobott nemrég piacra, ám a terméket a neten lehet csak megrendelni. A Média Marktban egyáltalán nem kapható és a Spotifyon sem érhető el a lemez.







Kicsit egyszerűnek tartom a kiadványt, bár tartalmilag nagyon terjedelmes és „laktató” válogatás, amelynek dalai remixekből, vagyis gyorsabb verziókból, illetve extended (bővített) változatokból áll. A CD füzetben kisképek vannak. Hallható rajta a népszerű Love Zone, amely az egyik kedvencem, illetve a Nílus gyöngye zenéje, a When the going gets tough, the tought get going. A Love Zone kibővítve, míg a When the going gets tough, the tought get going instrumentálisan és persze extended változatban is megtalálható. Billy Ocean kibővített klasszikusai bakelithangzással, gyenge minőségben elérhetőek ugyan a youtubeon, de a  Remixes and Rarities tisztább és felújított hangzást ad vissza. Kicsit drága volt a 2 lemezes kiadás, de érdemes volt megvenni, mert hamar kifutó termék lett belőle. Szeretem a bővített dalokat is. A 80-as évek zenéiért is rajongok. Azokban nem egyszer fordul elő hogy egy normál változatú dalnak készült egy 8-10-12 perces hosszabb változata is, melyeket leginkább maxi lemezeken árulnak és diszkókban használják fel azokat.

Love Zone (extended)

Billy Oceant 2004-ben kezdtem hallgatni és nagyon lenyűgözött az énekes zenei stílusa. Az a csupa romantikus szám és érzelem ami dallamaiból áramlik csodálatos élmény. Főleg a The Colour of love, Mystery Lady, Love Zone, és a There’ll be sad songs esetében.

Billy Ocean Remixes and Rarities válogatása egy jól összerakott válogatás amelynek korongjai szinte tele vannak, hisz majdnem 80 perces egy lemez.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.