2019. szeptember 15., vasárnap

A MICHAEL MYERS FIGURA


Sok éve vágytam egy Michael Myers-es gyűjtőfigurára, amelyet ugyan Budapesten be lehet szerezni, de rendelés útján. A különböző játékboltokban leginkább a Star Wars és a Harry Potter figurákra vannak még rákattanva a vásárlók zöme. A Sugár bevásárlóközpontban található Galaxy boltban vannak horrorfigurák, de elég drágák.

A tavalyi Halloween filmhez készült Michael Myers figurát a születésnapomra kaptam. Nagyon örültem neki, mert ez egy különleges darab. A doboz borítója épp olyan, mint a film plakátja, de a hátulján különböző képecskék vannak. A szetthez tartozik egy kiskés, egy kiskalapács, kis piszkavas, egy Michael Myers pótfej, egy áldozatfej, 4 pótkéz, egy Judith Myers sírkő és egy világító pici tök. 2020 tavaszán majd egy Jason Woorhees figurát is tervezek venni.


A szett tartalma. A doboz külön a polcos villám tetejére kerül. A figurát felhasználom az idei Halloween-ra, amely október 30-tól tart november 1-ig.






Michael a szabadban. Kivittem a Nemzeti Színházhoz is, és Gobbi Hildát is meglátogattuk. A figurának máshol is jelenése lesz majd, de majd azok a képek a következő számban lesznek láthatóak.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.