2019. május 16., csütörtök

VILÁGkiállítás 2019


Tavaly, 2018-ban a szobám részleges felújítása után készítettem egy VILÁGkiállítást, amelyet részletesebben a 2018-as BENovelas magazinom különszámában tettem közzé. Hónapok teltek el és eljött az ideje annak, hogy újabb képek kerüljenek előtérbe, melyek az év végéig lesznek kitéve.  



Világom valós központja a szobám, melynek csak egy részét teszem közzé. Annyit, amennyit a világháló megérdemel. Idén tervezek még újabbat, de csak Halloween után.



Első körben folytattam a könyvespolcom ezüstös felújítását. Végre az Aldiban ismét kaptam 800 Ft-os ezüst ragasztószalagot, amelyet dekorációs célokhoz használok fel. 50 méteres és sima a felülete. Ez az ún. tükörsima, tükörfényes ezüst. Bár nem olyan erős, mint a Scapa vagy a Tesa, illetve a Pattex, dekorációs munkákhoz tökéletes. A könyvespolcomon lévő festékbevonatok is elkoptak, és nem mindennapi megoldáshoz folyamodtam. J Ha korábban a szobám ajtaját beezüstöztem, akkor a polc is sorra kerülhetett. J


A nemrég megjavított házimozimra BENovelas matricát került, melyekből a számítógépes monitorom, a gépem illetve az állványom is kapott.






Néhány új „plakát” is felkerült a CD és DVD koffereimre. Néhol macerás volt az előzőek leszedése, mivel tapadólapokra lettek tavaly nyomtatva. Alejandro Sanz új albumának sikerére való tekintettel a CD-vel kapcsolatos képek kerültek előtérbe. A másik kofferre a nemsokára megjelenő új Ricardo Montaner lemez borítója került fel, illetve egy videóklip részlete. Cserére került a dvd polc „reklámos” felületén is néhány kép. Alejandro Sanz: Sirope című albumának 4. évfordulója alkalmából az énekes facebookos oldaláról kinyomtattam az évfordulós fotót, de a kép alatti három régen kitett képet nem cseréltem. Azok alatt viszont egy új Ricardo Montaner fotót, illetve az alatt Laura Pausini és Biagio Antonacci koncertes reklámját pakoltam ki. A 2018 elején rajzolt +ES+ rajzom egy kicsivel feljebb került és alá a Támpontban rajzolt új Alejandro Sanzos dallistás alkotásom került. 2020 januárjában mindkét mű lekerül a falról és az archívumba teszem őket emlékbe. Alejandro Sanz új albumának reklámözöne pedig a szekrényemre került, amely korábban a másik falon állott.

A photoshopos játékom sem maradhat ki így a cikk végére. Ismét megmutatom magam, milyen az amikor teljes egészében azonosulok a világommal.

 




A képek megtalálhatóak a weblapomon is:


Az Alejandro Sanzos kisbuszom lassan átalakul mássá. Persze megmarad busznak, csak a matrica lesz levéve róla, mivel az kezd tönkremenni.

A világom folyamatosan változik, és nem az a lényeg hogy milyen időközönként cserélem az itthoni képeket. Mindig megjelenik egy új CD, vagy dvd amellyel öröm foglalkozni, írni róla és megosztani róla információkat. Idén sok ünnep lesz még, amely a világomhoz köthető. Főleg a BENovelas magazinom 4. születésnapja, aztán Halloween, és a karácsony.

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.