2019. május 27., hétfő

LUSH LUSH


Az angol márkájú Lush termékeket 2002 óta ismerem. Minap Gömbimmel, amikor a Westendben voltam az Alejandro Sanzos pólót megcsináltatni, bementünk a boltba. Meg akartam mutatni az unokaöcsémnek milyen finom illatú termékeket lehet kapni a Lushban. 2002 óta számos új termék került a Lush üzletek piacára. Mikor a nővérem még itthon lakott akkor a születésnapjára sokszor vettem neki Lush habfürdős golyókat. Köztük azt, amelyiktől a fürdővíz rózsaszínű lesz. Most volt olyan, amely ezüstös habot produkál. Gondoltam, hogy ki fogom egyszer próbálni, mert rajongok az ezüst színért. J A Westendben található Lush eladói nagyon kedvesek, segítőkészek voltak és számos fotót csináltam az üzletben. Az Allee-sba is elmentünk Gömbivel.











Legjobban nekem a szilárd samponok tetszenek, mert egyrészt nem úgy fogy, mint egy normál flakonos. Legalább 100 alkalommal fel lehet használni egy samponkorongot. Régen nagyon szerettem a jégtusfürdőt, melyet még a nővérem vett nekem. Be kellett rakni a mélyfűtőbe és miután jéggé fagyott, azzal le lehetett mosakodni. Nyári napokon persze. J Meg is kérdeztem lehet e még kapni, de csak fürdőzselét árultak, amit mélyhűtőbe lehet tenni. L Gömbimmel megszagoltattam néhány fürdőgolyót, de néhány dologtól megijedt a picikém.

A Lush-nak az a másik érdekessége hogy miután kijövünk a boltjaikból, még 1-2 óráig érezzük az orrunkban e kozmetikai termékek illatát. Főleg orrfújáskor. Leginkább nőknek való boltocskák, de férfiaknak is árulnak mindenféléket. Érdemes ellátogatni ezekbe az üzletekbe, mert élményt lehet vásárolni és ajándékozni. :)

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.