2019. május 28., kedd

Fekete és piros



Alejandro Sanz hivatalos facebook oldalán már javában reklámozzák az énekes La Gira koncertjét, amelynek több része is lesz. Sajnos Magyarországon nem. Alejandro Sanz A betűs fekete pólókat is lehet vásárolni a neten. Úgy döntöttem, hogy készíttetek egyet, mert szerettem volna egy ilyen pólót. Évek óta a Westend City Center bevásárlóközpont Print Stúdiójába járok zenei pólókat csináltatni. Volt 10%-kos kártyám és így olcsóbb volt. Másnapra lett kész a póló. Nagyon örültem neki! J A google-on megtalálható Alejandro Sanz új albumának piros A betűs logója gif formátumban. Azt nyomattam rá a pólóra. Érdemes tudni, hogy zenei pólókat nagyon drágán árulnak, ráadásul nem tartós nyomásút, így hamar tönkremegy.


Sokkal jobb lett, mint amelyre számítottam! J A piros festékes kezes projektem folytattam, de ezúttal nem itthon, hanem a Nemzeti Színháznál. Elég nehézkes volt a feladat, mert előtte itthon bekentem a kezem piros temperával, majd két zsömlés zacskót húztam rájuk, és így indultam el. Persze sokan figyeltek engem döbbent arccal. Talán azt hitték, hogy véres a kezem. J Az lett volna csúcs, ha megkérdezik, hogy mi történt a kezemmel. A Nemzeti Színháznál van egy lépcsős lejáró és ideális hely arra, hogy remek háttér mellett dolgozhassak. Macerás volt a kameraállvány kinyitása és a kamera ráhelyezése így zacskós kézzel. Végül csak összejött a projekt. Negyedórát dolgoztam a videókkal, melyekből itthon képeket készítettem. Visszafelé a színháztól eléggé beleizzadtak a festékes kezeim. Egy rendőrautó is elhaladt mellettem!! J Gondoljunk bele abba, ha kiszúrják, hogy magyarázom ki??!! J Szerencsére nem lett baj, és itthon lemostam a kezeim. A fekete pólónak nagy sikere lett, és ennek örömére a két játékbuszomat lematricáztam. Muszáj volt már a kisebbnek leszedni a fehér matricáit. Helyükre a fekete került. J



 


A másik busz egy IKARUS modell. Még a BKV kiállításon vettem. Sajnos az vele a baj, hogy gurulnak a kerekei. Nem volt rendesen megcsinálva, és így árulták! Szerencsére használható és díszként is ideális.  Esőben, a Nemzeti Színháznál álltak ki ismét a buszaim. J Alejandro Sanz új albumának címe eredetileg #ELDISCO, de magyarra fordítva: A lemez. #ALEMEZ. J  Épp hogy sikerült a fotózás, mert az eső később nagyon erősebben zuhogott. Itt már a nyár, a zivatarok és viharok időszaka.

Készítettem egy képmontázst is, amelyeket összeragasztottam. A kép jelentése sok mindenről szól. Az emberi kapcsolatokról, annak nehézségeiről és a sokszínűségről.




Alejandro Sanz egyik klipje a Mi Persona Favorita sokféle másságot is bemutat, vagyis az emberi sokszínűség terítékre kerül. A képekhez direkt #ALEMEZ színeit használtam fel. Mind papírban, mind pedig festékben. Lesznek újabb kitűzők is, de azt is terveztem, hogy vasalható matricát is nyomtatok, melyeket a fekete zoknijaimra teszek. Persze újakra. J A betűset, Sirope-sat és +ES+-at. J

B E N


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.