2017. július 9., vasárnap

AURA Verano fotos 2.

Második fotós alkalmam rendeztem meg az AURA Egyesület fotós klubjában. A helyszín a Római part volt. Nagyon rég jártam arra. 17 órára volt megbeszélve a tagokkal, hogy egy buszmegállóban találkozunk. Volt, aki eljött, de volt, aki nem. Sokan voltunk szerencsére. A Duna partra érve mindenki elkezdett fotózni, én azonban videózni kezdtem. Nagyon hangulatos volt a környezet. Szedtem kavicsokat, két mini kagylócskát is. A filmezés után pedig fotóztam egy csomót:








Jól éreztük magunkat és sok élményt gyűjtöttünk össze. Szívesen fürödtem volna, ám a Duna az nemcsak nagyon piszkos, de veszélyes is, mivel folyóról van szó. A parton ücsörögve eszembe jutott Laura Pausini első lemeze, amin az énekesnő szintén egy parton ül és elmereng. Én is elmerengtem, amikor a kavicsos parton csücsültem. Nagyon nyugis volt a légkör. Nem zavart senki és sok mindent átgondoltam magammal kapcsolatban. A jövőt képzeltem el és hogy milyen lesz. Akárhogy is vesszük, gondolni kell a jövőre. Soha nem tudhatjuk milyen meglepetés ér minket. Ez minden emberre vonatkozik. Eszembe jutottak a szeretteim, a szép emlékek. Közben hallottam a Duna hullámainak csapkodását. Szó szerint megálltam, hogy leüljek egy kicsit és gondolkozzak.



A fotózás után az egyik tag édesanyja kocsival levitt engem és egy másik AURA-s tagot az Árpád hídig, ahonnan 1-es villamossal a metróállomás felé mentünk, onnan én egyedül indultam haza a 3-as metróval.

A következő fotós alkalom várhatóan két hét múlva lesz. Hogy pontosan hol, azt nem tudom még.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.