2023. július 28., péntek

SÖTÉTSÉG A NAGYVÁRAD TÉRI ALULJÁRÓBAN (2023.JÚLIUS 22.)

Istvánnal való találkozásom után újra a 3-as metróval tudok hazajönni, mivel a felújítás már véget ért. Metróval gyorsabban hazajutok. Rendkívüli dolog történt velem. A Nagyvárad téri aluljáró sötét volt. Nem égtek a lámpák. Én még sosem láttam ebben az állapotában! Úgy döntöttem, hogy még nem megyek haza, hanem dokumentálom az ottani állapotokat.









A 3-as metró Nagyvárad téri aluljáróját csak a metróállomás erős fényei világították meg. Hihetetlen mennyire szép volt! Sokan az aluljáróba a mobiltelefonjuk lámpáival közlekedtek.  









Természetesen féltem egy kicsit, mert gyanús alakok is mászkáltak, de ez nem tántorított el attól, hogy átengedjem magam az alkotásnak. Felnéztem a megállóba és 8 percem volt, mert akkor jött a 24-es villamos. Szerencsém volt, hogy lefotóztam a sötét arculatot, mert jöttek a szerelők. Én már a villamoson ültem mikor nekiláttak a munkának. Ha az aluljárót is felújították volna a rekonstrukció során, akkor biztos nem történik ilyen sötét hiba. De néhány falburkolati követ kicseréltek. Az egészet le kellett volna cserélni korlátostul!

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.