2022. június 20., hétfő

BALANCE

A Bio Hair fodrászathoz járok már nagyon régen hajat vágatni. Nagyon meg vagyok elégedve velük. Nemcsak maga a környezet modern, de a hajamat vágó hölgyek is kedvesek. Nem drága. 1800 Ft egy hajvágás, amelybe egy mosás is benne van. Ha levágatom a hajam, mindig azt szeretem, ha alig marad haj, mert gyorsan visszanő, és nem szellőzik kellőképpen. Sajnos a jó hajnak megvan az a hátránya, hogy bepirosodik, viszketni kezd a fejbőröm. Két és fél hónapja már ajánlottak nekem egy speciális, Balance kezelést, amelynek célja az volt, hogy a fejbőröm problémáját meg lehessen oldani. Sajnos sok éve van fejbőr bajom és hiába próbáltam megannyi sampont mindig hullott a száraz „hó” belőlem.

Elszántam magam arra, hogy a mostani hajvágás során előbb kamerával megvizsgálják a fejbőröm. Elkezdődött a kezelés. A lány, aki a Balance-t csinálta először lemosta a hajam, majd három féle szérummal arcmaszkszerű anyagot mosott bele. 15 percig állni kellett hagyni, majd szépen lemosta, majd azután samponnal ismét átmosta a hajam. Ezt követően nagyon rövidre vágattam le, és kértem egy utó vizes mosást, hogy a szérumot ne mossam le itthon.




Másfél havonta fogok visszamenni a fodrászhoz, hogy a hajam kellőképp szellőzzön. Ugyan piros volt a kezelés után a kezelt rész, idővel majd elmúlik. Mindenképp azt tervezem, hogy visszatérek a teafaolajos samponhoz, mert az elvileg megnyugtatja a száraz fejbőrt. Jópofa volt megnézni kamerás képeken a hajtöveimet. Mintha üvegszálak álltak volna ki a fejemből. Őszülök, nem tehetek róla. Ez nagyon zavar a 35,5 évemben. Meglátom szükséges lesz e később egy újabb Balance. Addig eldől mennyire volt tartós a kezelés.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.