2021. február 2., kedd

MÉZES PILLANGÓ

Január végén úgy döntöttem, hogy meglepem magam egy újabb Mariah Carey bakelit lemezzel. Limitált kiadásban, egyetlen példányban elérhető volt az 1997-es Butterfly (Pillangó) című albuma. Persze a 140 grammos fekete változat is kapható volt. Én a képes változat mellett döntöttem, így szert tettem egy félig aranyszínű kiadásra, ugyanis a Butterfly A oldala az album borítójának fotóját ábrázolja, a B oldalon pedig pillangó látható az arany színvilágban.









Ez az utolsó olyan Mariah Carey lemez, amely tetszett nekem. Sajnos a későbbi albumok teljesen más stílusúak. Először kazettán a 2002-es Charmbraceletet hallottam, de az nagy csalódás volt. Nemrég az is megjelent bakelit változatban. És persze ma már egyáltalán nincs új romantikus dala az énekesnőnek, mert 2002 óta mindig belehallgatgatok az új albumaiba, hátha volt egy kis romantikus stílusváltás.

Méz

A Butterfly című albumon a Honey (Méz) című dal a sláger, bár nekem a Butterfly jön be nagyon. Természetesen nagyon szeretem a mézet is, mert nagyon pörgős és persze a videóklipje is tetszik. Összesen csak 2 db szám nem tetszik a lemezről, de a többi 10 igen.

A Butterfly-t ikonikus albumnak tartják, és a képlemezes változat 2017-ben jelent meg a lemez 20. évfordulója alkalmából. A képlemezt nézve, mindig egy finom, mézes édesség jut eszembe. J Főleg ha a B oldalt látom. Akkor meg a mézes Negro cukorka.

Most már csak Mariah Carey első lemezét tervezem megvenni, de csak márciusban.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.