2021. február 6., szombat

ADÁSBA KERÜLVE

2021. február 5-én este 19:00-kor benne voltam az M5-ön futó Librettó című műsorban. Az előző napi forgatás 3 és fél perces anyagát sugározta a TV. Megvallom, nagyon féltem attól, milyen is lesz a végeredmény, mert attól tartottam, hogy kínos részek is benne lesznek. Szerencsére nem így lett. A háttérzene kivételével nagyon jó összeállítást láttam. Magamat nagyon furcsa volt látni így külső szemmel. Ez nem a megszokott BENovelas műsorom, amiben egyedül beszélek a nézőimhez. Ez a TV-ben volt benne, komolyabb munka volt.





























Nagyon zavarban voltam, amikor néztem az adást. A szüleim és a nővérem nagyon büszkék voltak rám, de az ismerőseim is. Másoktól is kaptam dicséreteket. A BENovelas magazin, ill. BENovelas Television immáron „híres” lett. Pont az autizmus évében, és pont a kitalált TV csatornám 20. évfordulójának évében. Ez óriási dolog.

Jó érzés volt látni a BENovelas magazinom, ill. a zenei képeskönyvem a TV-n keresztül. Így a néző láthatta, hogy is építem fel az újságom. Még Alejandro Sanz: #ELDISCO című albuma is látható volt! J

A történetnek koránt sincs vége, mert Bori szerint felfigyeltek rám. Remélem, összejön valami jó dolog az életemben. Reménykedek benne.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.