2017. október 9., hétfő

KIRÁNDULÁS ÉDESAPÁMMAL A NORMAFÁNÁL


Mivel már itt az ősz, gondoltam, hogy szétnézek újból a Normafánál, mert minden ősszel kimegyek felmérni a terepet. Ideális ilyenkor szép sárga leveleket, makkot és gesztenyét gyűjteni. Vasárnap édesapámmal felmentem a 21A busszal a Normafához. A szombati Törökmezős kaland után kicsit megfáztam, és másnap vasárnap mindezek ellenére apámmal elmentem egy kicsit kirándulni. Újabb csodálatos fotókat készítettem:






 










Egy másik útvonalon mentünk, amely végénél egy grillezésre alkalmas területre tévedtünk. Gyerekek játszadoztak jókedvűen és voltak olyan emberek, akik fát ültettek. Eléggé kaparni kezdett a torkom, így indultunk visszafelé és nem sokkal később a Libegőnél kötöttünk ki.




1000 Ft volt fejenként az út lefelé. Nagyon féltem a magasban. Félelmetesnek tartottam, hogy lassan halad a libegő. Persze ez természetes volt. Egy út lefelé kb. negyedóráig tartott, de megérte a pénzt. Visszafelé a 291-es busszal indultunk a belvárosba, ahonnan villamosra szálltunk édesapámmal és hazamentünk. Nekiláttam az őszi tálam elkészítésének, amelyeket a természet kincseiből válogattam össze. Nem kerül pénzbe és nagyon szép dekoráció: 


B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.