2017. október 25., szerda

Alex Ubago CD 1 rugóért

Egy telenovellás oldal szerkesztője már tavaly is árulta néhány meglévő lemezét, köztük ezt a 2009-es Alex Ubago albumot, a Calle Illusiónt, melyet ma egy ezresért megvettem tőle. A CD tokja épp olyan, mint Sergio Dalma: Dalma című lemezének.

Ez az album is nagyon tetszik nekem. Telis tele van érzelemmel, hangulatos elemekkel. Miközben hallgattam CD-t eszembe jutott egy gondolat. Vajon az emberek egy része miért viszolyog a szép zenétől? Azért mert szerelmes számokból áll? Akinek érzései vannak és szentimentális az ciki? Szégyellni kell az érzelmeinket? NEM! Sajnos egyre több ember éli le úgy az életét, hogy ugyan vannak érzései, de olyan mélyre temeti el magában, hogy az egy idő után „betokosodik”. Egy agresszív metál, vagy durva rockzene sosem lesz képes helyettesíteni az érzelmeket. Az max. bulizásra alkalmas, de az erőszakos zene csak felhergeli, erősíti az agressziót egyes emberben. Sőt! Sajnos a durva zenei világ mintha az ellensége lenne az érzelmes dallamoknak. Hálát adok az Úrnak, hogy olyan embernek születtem, aki a szép zenét szereti. Én nem fogom szégyellni! J

A Calle Illusión című Alex Ubago lemezen egy közismert dal is hallható duett formában, mégpedig a Walking away, amelyet Craig David énekel Alexxel:
Persze csak az angol nyelvű szóló változatot ismerik, amelyet csak Craig David énekel.

Aki szeretné meghallgatni Alex Ubago: Calle Illusión albumát akkor érdemes a spotify-ra menni:
https://open.spotify.com/album/0W7W9SGGCpcoCvgfTdaSYf

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.