2023. december 14., csütörtök

ÚJ SOROZAT! FANTASMA VALLEY: AZ EMLÉKNAPLÓM (KITALÁLT TÖRTÉNETEK BEN-TŐL)

Most hogy lezárult a youtubeos fejezetem, a videózásokat más ütemben folytatom. Nem bántam meg, hogy otthagytam a youtubeot és költöztem át a videára, mert ott legalább ki tudok bontakozni. Alkalmi videókban fogok feltűnni, amikor is kiemelt ünnepeken készíteni fogok másfél, 2 órás adásokat, amelyben igyekezni fogok újításokat mutatni. Az év végén készül el a BENovelas magazinom 100. száma. Ezt mindenképpen szeretném bemutatni egy különleges szilveszteri műsorban. Még nem tudom milyen lesz a kivitelezés, de majd eldől.

Belevágok egy új sorozat írásába. Az utóbbi években sokszor posztoltam különböző élményeimről, lemezek és egyéb dolgok bemutatásáról, melyek megtörténtek. 2024-ben is folytatódnak ezek a dolgok, ám mellettük kitalált, meseszerű történeteket is írni fogok, amelyek a városkámban, Fantasma Valley-ben játszódnak. Én leszek a főszereplő, ill. megemlítem a kitalált TV csatornám karaktereit, műsorait is. Olyan sztorikat szeretnék írni, amely elrugaszkodik a valóságtól. 2013-ban már írtam egy Fantasma Valley könyvet, amelyet szerettem volna folytatni, ám nem sikerült. Most azonban így 10 év után nagyon vágyom arra, hogy olyan naplószerű novellasorozatot vessek papírra, amelyben nincs párbeszéd, ami E/1. személyben íródik. Beleírom magamat a fantáziavilágomba és úgy teszek, mintha létezne. Minden egyes részben bemutatok egy adott témát. Pl. ellátogattam a BENovelas Television stúdiómba, ahol az ottani műsorvezetőkkel beszélgettem. A másik példa: Utaztam Fantasma Valley egyik metróvonalán. Minden egyes kitalált történet egy epizódból fog állni, és igyekezni fogok a lehető legrészletesebben fogalmazni. Egy ún. újítást tervezek a világomban. Azt gondolom, hogy jól fog működni. Minden egyes történetem természetesen benne lesz az újságomban, de nem minden rész kerül bemutatásra, hisz meleg témájú epizódok is lesznek, melyeket el akarok tenni magamnak. Minden évad külön ki lesz majd nyomtatva könyv alakban.

Nemcsak a blogomban, de a weblapomon is olvashatóak lesznek a történetek. A weboldalamon lesz egy menüpont, ahol epizódszámozások alatt lesznek a blogos részek linkjei. Elég sok minden lesz és garantált lesz a szórakozás, mert közelebbről be tudom mutatni Fantasma Valley-t, a kitalált zokni alakú szeretetvárosom, ahol nincs szomorúság. A történeteim által sokan képet kapnak rólam, a jellememről és az autisztikus látásmódomról. Az első részen jelenleg dolgozok. Amint elkészül már posztolom is. J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.