2023. november 28., kedd

A YOUTUBE KORSZAK VÉGE (2023.11.28.)

Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a majdnem 12 éves központi youtube csatornámat megszüntette a youtube. Az ok lentebb olvasható, a képre kattintva. Le se írom, mert borzasztó még olvasni is!

Van egy olyan meleg témájú videó csatorna ahova már 9 éve megosztok a kedvenc témáimmal kapcsolatos tartalmakat. Magamról is. Ezeknek a videóknak olyan nagy a mérete, hogy az adott meleg videós megosztó sajnos nem fogadja be, tömöríteni kell. A youtube rendelkezik olyan funkcióval, hogyha felrakok egy videót, akkor automatikusan tömöríti úgy, hogy a videó minősége ne veszítsen a jó minőségéből. Természetesen a felnőtt témájú tartalmakat úgy töltöm fel, hogy privátba mentem el, nehogy egy kiskorú személy, személyek meglássák. 

Privát is marad, utána törlöm. Sosem látja egy külsős személy, csak én. Mindig gondosan ügyeltem arra, hogy odafigyeljek az ilyesmire, mivel ami meleg témájú azt az odavaló internetes platformon osztom meg. Ott ahova lehet! Mikor rákattintottam a megboldogult youtube csatornám linkjére eléggé kellemetlen volt elolvasni azt a piros betűs részt, mert így bárki azt feltételezheti rólam, hogy pedofil vagy ahhoz hasonló ember vagyok. Én sok éve felvállaltam a melegségem és amilyen homofóbia van Magyarországon ez most egyáltalán nem hiányzott nekem. A youtube-ból már elég régen kezdett elegem lenni, mert egyre nehezebben megy már nekem a videózás, ráadásul túl sok a korlátozás és az ok nélküli tiltások. Az év végén akartam bejelenteni, hogy abbahagyom a BENovelas magazin szóbeli szakaszát és inkább az írásbeli részeknél maradok, ugyanis írásban sokkal könnyebben ki tudom fejezni magamat. Sokkal egyszerűbb, mint videókban beszámolni. A másik az, hogy értelmetlen külön szóbeli élménybeszámolót tartani, ha írásban is megtehetem. A jelenlegi youtube csatornám ami még él, megmarad, de a videára költözöm végleg, mert nem tudhatom előre mikor vesz elő a youtube. Nem vagyok bűnöző, akinek félnie kell. Fellebbezési lehetőséget kaptam emailben. Nevetséges! A youtube úgy látszik, összekeveri ezt a bírósági eljárással. Vagyis elítéltnek számítok a szemükben. Hülye pancserek. Nem tudok rájuk mást írni. Nem vagyok elítélt bűnöző, akinek fellebbeznie kell. Elvették azt a fiókom ahova sok éven át telenovellákat és más archív tartalmakat raktam fel. Most ez odalett. A weblapomon a következő napokban komolyabb frissítéseket fogok csinálni. Nemcsak a karácsonyi dekorációk felrakása végett, hanem különböző menüpontokon is változtatásokat kell végezzek. Lesz mit pótolni és újjáépíteni, de szerencsére nem olyan vészes a helyzet. Engem az elv zavar. Hogy a youtube nem foglalkozik a mások érzéseivel, egyszerűen korlátoz, igazságtalan és még sorolhatnám. Meg aztán nem volt akkora nézettségem sem. A jelenlegi még élő csatornámon sem. Nem olyan értékeket tettem le az asztalra, amit az átlag magyar néző elvárna. Átalakítások és változások lesznek. Persze ha egy bűnöző politikus banda gyűlöletbeszédei megmaradhatnak az is a youtubeot minősíti. Ilyen közegbe meg nem vágyom. A központi youtube csatornámra nagyon ritkán töltöttem fel tartalmat. Oda filmeket és telenovellákat pakoltam fel. Legutóbb a Veled álmodom-ot.  

Nagy támadás érte a világomat a youtube részéről és ők megsértették a személyiség jogaimat is. Azzal az egy piros betűs mondattal úgy állítottak be, mint egy szex mániást. Ne papoljanak a szerzői jogsértésről, ha ők nem tartják be a törvényeket! Én ezt így látom. Ahányszor a youtubera feltöltöttem zenei tartalmat sokszor korlátoztak, mert szerzői jogot sértettem. Éreztették velem, mintha loptam volna, holott nem. Azokat a kedvenc zenéimet mutattam meg a nézőimnek, amiket hallgatni szoktam, hogy másoknak is ajánljam.

2023. november 28-án abbahagytam a youtubeos életemet. December végén akartam bejelenteni a távozásomat, de most ebben a rendkívüli helyzetben muszáj volt előbbre hozni!   

Újra csak azt tudom leírni, hogy szuper dolog külön kinyomtatni a BENovelas magazint, mert ha a blogom, vagy bármelyik netes otthonommal történik valami akkor legyen egy kézzel fogható archív gyűjtemény. Most ez a 12 éves youtube veszteség a legjobb példa arra, hogy mindent meg kell őrizni, mi számunkra fontos! Nagyon nem hiányzott nekem ez a veszteség, mert mégis csak egy 12 éves youtube fiókról írok, mellyel sok embernek okoztam örömöt és amely az akkori idegösszeomlásom utáni lábadozós időszakomban nagyon sokat segített!

 A jelenlegi youtube csatornámra feltöltöm az utolsó videóm, utána a videán folytatódik a történet, de egészen más tematikával. A videás fiókom linkje itt érhető el:

https://videa.hu/tagok/benovelas2tv-2095648

Ha a világom veszélybe kerül, én szembeszállok bárkivel vagy bármivel szemben!

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.