2021. december 27., hétfő

KÖNYVBEMUTATÓ: ALEJANDRO SANZ: LA MANOS FANBOOK (A KÉPESKÖNYV)

 

Karácsonyra megkaptam Alejandro Sanz óriási képeskönyvét, amely hivatalosan egy fanbook. Sok olyan énekes van, akinek hivatalos fanklubja van, és aki tag szeretne, lenni ahhoz be kell fizetni egy kisebb összeget. Novemberben a Libristo oldalán fedeztem fel a Sanz könyvet és a nővéremtől ezt kértem karácsonyra. Különleges fotók vannak benne Alejandro Sanzról.
















Részletek a könyvből. Olyan képek gyűjteménye, amelyet a neten sem lehet megtalálni, de akad olyan fotó, amely az énekes albumainak CD füzetében megtalálható. Az énekes a 2003-as és 2019-es zenei karrierjének képösszefoglalóját tartalmazza. Furcsállottam, hogy 2003-tól visszamenőleg a többi kép miért nem volt egy csokorban. Az 1997-es Más 20. jubileumi kiadványában van egy óriási füzet, amelyben sok kép van Alejandro Sanzról. A Lo Que Fui es Lo Que Soy című életrajzi filmjéhez is jelent meg egy könyv, melyekhez 2 dvd is tartozott. Meg akartam szerezni, de sajnos nem sikerült. Én nagyon örültem a fanklubos képeskönyvnek, mert mikor 2019-ben megjelent akkor szereztem róla tudomást és nagyon vágytam rá. Csak korlátozott példányszámban nyomtatták ki. Nagyon fura, hogy a könyv kapható egy web áruházban.


Alejandro Sanznak saját márkája is van. Parfüm, mobiltartó, szemüveg és rajongói pólói is kaphatóak. Parfümöm van, amelyet 2011-ben vettem Barcelonában. Rajongói pólót nem tudok szerezni, azt inkább megcsináltatom és ráadásul sokkal olcsóbb, mint a neten. 2022 tavaszára 2 féle Alejandro Sanz pólóm lesz, mert miután meglesz a nemsokára megérkező új album hónapokig foglalkozni fogok a lemezzel. Laura Pausini fanklubjában is akadnak különböző termékek. Pólók, Naptár, speciális kislemezek. Ezeket sem lehet csak úgy beszerezni sajnos. Pólóra nem vágyok, de a naptár és a kislemezek kellenének. J Emlékszem mikor 2018-ban a Fatti Sentire/Hazte Sentir megjelent, akkor karácsony előtt lett árusítva a 2019-es naptára, de mivel nem tudtam megvenni szomorkás voltam. A 100 oldalas könyvmagazin részben kárpótolt, ami jelenleg a bakelitlemezes ládámban van.

Van egy életrajzi könyve is Alejandro Sanznak, amelyet lehet, megvásárolok a későbbiekben.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.