2020. november 18., szerda

GABRIELA SPANIC A DANCING WITH THE STARSBAN

Évek óta nem nézek TV-t, viszont most kivételt tettem, mert Magyarországon tartózkodik Gabriela Spanic. A TV2 műsorra tűzte a Dancing with the stars- Mindenki táncol című új táncos műsorát, ahol Gabyn kívül magyar hírességek is tiszteletüket teszik a produkcióban.

Gaby Spanic már régóta hazánkban van és volt egy közönségtalálkozója is a budapesti Játékszínben. Én azért nem mentem el, mert drágának tartottam a jegyet, ráadásul csak egy 75 perces előadásról volt szó. Simán megrendezhették volna ismét a Köki Terminálban ingyen, ahogy 9 évvel ezelőtt:











Gaby a Köki Terminálban 2011-ben

A 2011-es közönségtalálkozón szerzett autogrammkártya

Egy régi TVR hetes interjú

Mivel 2011-ben a régi blogom volt és még nem vezettem az újságom, így ebben a cikkben osztom meg azokat a képeket és videókat, amelyeket még 2011-ben készítettem a Gaby Spanic közönségtalálkozón.

A Dancing with the starsra visszatérve alapjában véve egy hangulatos műsor, de erősen érezhető volt számomra az átlagosság. Sajnos a műsorvezetők nagyon nem illettek a képbe. Ami élvezhető volt az Gaby Spanic, a többiek táncai és maga a színes hangulat, amelyek minden tánc során megvoltak. Olyan volt ez, mint az Arénában egy koncert során, amikor az énekes mögött szín kavalkádok sorai jelennek meg. Sajnos a táncoknál nem minden esetben találták el a zenéket és főleg angol nyelvűek voltak a dalok. Nagyon zavaró volt a sok reklám, főleg hogy ugyanazokat az ajánlókat tolták le a nézők torkán. Gabriela Spanicot utolsónak tették be és ez azért volt így, hogy nézzék a műsort. A színésznő remek nézettségi eszköze a TV2-nek, így biztosra veszem, hogy nem fogják kiejteni egyhamar. Hisz egy kereskedelmi TV, mint a TV2 és a többi a reklámokból él.








Gaby Spanic szereti Budapestet. Számos cikk jelent meg róla mostanában. Állítása szerint szívesen élne Magyarországon. Ez nem szerencsés, mert Magyarországon korrupció van, és sokan menekülnek innen a politikai helyzet miatt. A latin kultúrát se annyian szeretik. Úgy gondolom, hogy Spanicnak ismét telenovellákban lenne a helye. 46 évesen még nem öregedett ki a szakmából. Sajnos a TV Aztecától való távozása után nem kapott újabb szerepeket. Lehet azért, mert Gaby főszerepre vágyott? Ki tudja? Egy ünnepelt színésznő sztem ennél jobbat érdemelne. Látogatóba hazánkba bármikor eljöhetne, nincs ezzel baj. Ez az én véleményem. Hozzáteszem azt is, hogy a táncos műsorban a zsűri egyik tagja olyat mondott neki, ami bicskanyitogató volt: Nem elég világsztárnak lenni, táncolni tudni kell. Egy ilyen megjegyzés után azonnal kipenderíteném azt a pasast. Mégis hogy volt mersze így beszélni Gabyval? Szeretne olyan népszerű lenni, mint a színésznő. A TV2 inkább örüljön annak hogy Gaby elfogadta a meghívást. Értékelje őt nagyon, mert anno a TV Azteca nem tette eléggé sajnos. Gaby Spanic jó színésznő, sokoldalú tehetség. Az zavar csak az Epizód mai nevén Telenovella magazinnal még mindig, hogy szinte csak vele foglalkozott akkoriban. Számos telenovella ment a kereskedelmi TV-ken és sok olyan színészt is meghívhattak volna hazánkba, akik még nem tették tiszteletüket nálunk. Jó ha Gaby jön és van, de mellé mások is jöjjenek. A Telenovella magazin, ahogy rég, most pl. a törökökre fókuszál és Gabyra. És a többiek? Anno még 2010 végén megjelent egy könyv, Sorozatok 2010-2011 címmel, amelyben ugyan szó esett más telenovelláról is, de lényegében nem volt nagy különbség az Epizód és a könyv között. Én újságíróként részletesebben foglalkoznék egy témával, főleg ha egy magazinnak több tere és lehetőségei vannak az alkotáshoz.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.