2020. november 18., szerda

A BÁTOR SZALONCUKORPRÓBA ERŐS ÉS HARAGOS PISTÁVAL

Tavaly nem volt merszem kipróbálni az Univer piacra dobott Erős Pista szaloncukrát. Megvallom, nem szeretem az erősebb ízeket. István barátom viszont rajong érte. Ő megeszi a piros aranyat és az erős Pistát is. Ha gyrost eszik, akkor mindig csípős öntettel kéri. 2006-ban ettem először gyrost és csípősen, mikor István barátom 19. születésnapját ünnepeltük náluk, Nagymaroson. Emlékszem úgy égett a szám a csípős gyrostól, de szerencsére István nagymamája megmentett egy pohár vízzel, így enyhült a „tűz”. Azóta a gyrost csak fehér öntettel eszem. A kínai csípős, savanyú levest szívesen megeszem, és persze vannak csípős kaják, amelyek jöhetnek, de ha nagyon csípős, akkor nem tudom megenni.

Elszántam magam arra, hogy kipróbálom idén az Erős Pista szaloncukrot. A csomagolásban volt 2 db Haragos Pista is, amely pokolian tüzes. 3 pohár vizet kellett megigyak utána. Annak fekete, az Erős Pistás csomagolásúnak pedig piros a csomagolása.




A neten kevés infó volt a szaloncukrokról. Nem találtam olyan cikket, amelyben megmutatják a szaloncukor belsejét. Még arról sem tudtam, hogy rumos kakaós ízű, darált paprikával.

 

Megvallom nem kicsit féltem attól, hogy rossz lesz, de kellemes csalódás ért. Maximálisan meg voltam elégedve ezzel az íz világgal és nagyon ötletes egy Erős és haragos Pistás szaloncukor forgalmazása. Mint anno a csokis Pez cukorka, vagy épp a csokis Mentos rágók. Állítólag az Univer sokat gyárt le idén a Pistákból, és nagyon sokan megszerették. Úgy képzeltem el az ízét, hogy Erős Pista krémmel van megtöltve a szaloncukor és olyan enyhén savanyú az íze. Mikor azonban a számba vettem nagyon jó íz fogadott. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a kakaós töltetű szaloncukrokat és nem kell félni az ízétől. Csak a fekete csomagolásútól óvom meg azokat a kedves kóstolókat, akik nehezen viselik az erős paprikát.


BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.