2020. november 3., kedd

DILIDÁRÉ

 

Pikács Violetáról, az internetes „művésznőről” már írtam korábban cikket. Íme a folytatás.

A Vörös papnő szinte mindennap megosztja Violeta újabb live-jait, amelyben a „művésznő” tovább folytatja a mocskolódásait. Mostanában már társai is vannak, akiket behálóz és így próbálja őket a nem létező műsorába csalogatni. Köztudott, hogy Violeta sokáig a Diridáré mulatóshow műsorvezetője volt annak idején a Budapest Európa TV-ben, amely inkább egy kabaréshow. De kinek mi? Nekem azért tetszett, mert szórakoztató volt. Ez adta meg az értékét.

A Vörös papnő youtubeos oldalán mások is hozzászóltak Violetához videó formájában. Nem láttam ennek értelmét, mert Violeta szándékosan nem akar tudomást venni arról, hogy nem énekesnőnek született és hogy csak bohócot csinált és csinál magából mind a mai napig. Egykori munkatársa Banók Lajos „tanár úr” is beszállt ebbe a liveos csatába, melyben joggal védte meg saját magát Pikács Violetával szemben.

Persze van több videó is, melyeket a Vörös papnő oldalán lehet megnézni. A lényeg az, hogy elindult egy harc Banók és Pikács Violeta között. Banók Lajos szavait elhiszem, mert Violetáról nagyon sok ocsmányság derült ki. Az énekesnőnek saját magát mondó dávodi nő videóiban sokszor mondott mást, sokszor leplezte le saját kis hazugságait ellentmondásaival. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy milyen mocskos szavakkal illette Bede Ilonát (Habibot) és a párját, akik a későbbiekben meglepő módon a történtek után még szóba álltak ezzel a boszorkánnyal. Igen. Pikács Violetát boszorkánynak tartom, mert nagyon gonoszul viselkedik. A Vörös papnő szerint a falú, amiben a „művésznő” él megvetik és állítólag az anyjával sem bánik jól. Meg lehet nézni a videókban mik vannak, miket hallottam a papnő üzeneteiben. Az is teljesen biztos, hogy Pikács Violetának hasonló betegsége lehet, mint Selyem Jázminnak. Egyiküknek sincs betegségtudata és mindketten csak kárt tudnak tenni másokban. Nem testi, más kártétel. Ami közös bennük az, hogy a rendőrséggel fenyegetőznek. Van azért eszük, ezt nem felejtsük el.

Két Ibolya 

Pikács Violetát, valójában Ibolyának hívják. Nem olyan régen talált magának egy új „dívát”, Lakatos Ibolyát. Nem Matildot. Az utóbbit szerencsére most nem piszkálja, viszont kellemetlenségeket mondogatott róla azzal, hogy állítása szerint Lakatos Matild valójában férfi, holott ez butaság, hisz nő. A Bede Habib Ilonás incidens óta Violetának rögeszméi lettek a transzneműek és őket is elkezdte pocskondiázni. Egy Németországban élő érintett ki is osztotta, jogosan! Violeta szerint ugyanis nem elfogadott a transzneműség. Igenis van, akik elfogadják! Én és még sokan mások! Az hogy az állam nem, az a magán ügyük! Violetának sincs semmi joga bárkit is elítélni a másságok miatt. Pont ő beszél, amikor botrányos módon nyilvánul meg a világhálón? Legutóbb fingást küldött Banók Lajosnak az egyik live-jában. Normális az ilyen? 

23:50-től Violeta és Lakatos Ibolya live-jában Ibolya énekel. Ahogy korábban már leírtam, nincs azzal baj, ha valaki énekel egy live-ban, csak nem kellene elhitetni a másikkal hogy tehetséges, ill. megvan a 4 oktáv és ehhez hasonló. Violeta a videóban dicsérte Ibolyát, később pedig már megjegyezte, hogy nem tud énekelni. Ez sajnos így van, viszont aki még tehetségtelen, még annak sem szabad megtiltani, hogy énekeljen. 

Violeta és Ibolya később nem meglepő módon egymásnak estek, Violeta pedig már őt is elkezdte bűnbaknak feltűntetni, ahogy sok más embert, mert azok nem feleltek meg az ő igényeinek. Pikács Violetát nagyon veszélyes trash „sztárnak” tartom, és nagyon megdöbbenek azon, hogy akadnak, akik szóba állnak vele annak ellenére, hogy eddig a „művésznő” miket csinált! Én biztos, hogy nem állnék szóba ezzel a nőszeméllyel, főleg a homofóbiája és számos lekezelő megjegyzései miatt. Egyszerűen tisztán látszik rajta a tömény rosszindulat és gonoszság, amely sajnos párosul egy elmebajjal is. Nem lehet erre mást írni! Rögeszmésen ragaszkodik a Diridáré mulatóshowjához, ami akárhogy is vesszük az övé, annak nevét senki sem veheti el tőle. Az ő világa, az ő műsora, az ő kabaréja. Violeta abban a tudatban él, hogy egy nap ismét lesz ilyen műsora. Végülis lehetséges! Ha lesz támogatója bármi megtörténhet! Sajnos azonban énekhangja, ritmusérzéke nincs, és ezt bizonyítja egy újabb videó is.


Violeta sosem ismeri be hogy tehetségtelen, mert ezzel vesztesnek érezné magát és legyőzöttnek. Ha jobban belegondolok, van már neki egy live-os mulatóshow-ja, amelyben fogadhatja a vendégeit, énekelgethetnek. De vajon az édesanyja hogy viseli mindezt? Nem tudhatjuk, hisz Violeta nem mutatja meg, viszont a Diridáré egyik adásának a végén láthattuk.

K.O. Laci és a többiek

Sok mindennel értek egyet a kommentelőkkel, de egyben nem. Vannak, akik megjegyzéseket tesznek K.O. Lacira és feleségére, Beára, akit Bea asszonynak hívnak. Ott voltak a többiek is, akik szintén kaptak hideget és meleget. Én azt gondolom, hogy nem szabadnak őrájuk is megjegyzéseket tenni. Ők tudtommal semmi rosszat nem csináltak, nem érdemelték meg azt, hogy bántsák őket. Főleg az elhunyt Ibike Blue-t. K.O. Laci is betegeskedik. Az hogy valaki idős és szeretnének, egy kis figyelmet kapni azt nem lehet sajnálni tőlük. Főleg a mai világban.

Kíváncsian várom Violeta legújabb kalandjait, mert tudom, hogy mindig van lejjebb. J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.