2020. február 4., kedd

ONLINE KÖNYVEM: BEN LACOSTA: 2020: EGY ZENEI TÖRTÉNET KÉPEKBEN ÉS RAJZOKBAN



2018-ban a Flying Tigerben vásároltam egy mintás, keménytáblás üres beírófüzetet, amelynek darabja csak 1 rugó volt. Sajnos nem sokkal később ezeket a típusú „könyveket” már nem árulták, elfogyott. Ezt csak 2019 tavaszán tudtam meg, amikor folytatni akartam a könyvem, melyet az év januárjában elkezdtem és három hónapig dolgoztam rajta. Azt hittem, hogy egy kötetes lesz, de tévedtem. Kevésnek bizonyult a hely, a folytatás szükséges. Egyedi,kézírásos és képes zenetörténet, amelyben a kedvenceim foglalnak helyet és saját kezűleg írtam róluk. Számomra nagyon különleges, és idén a második kötetet fogom folytatni. Mindenképpen idén, 2020-ban, a zene évében akartam bemutatni a nagyközönség számára, amely nemcsak a blogomban, de a weboldalamon is elérhető.    






















































































168 oldalas, színes könyv. Azért vásároltam ezt a mintás beírós füzetet, mert emlékeztetett a 2004-ben megjelent Phil Collins: Love Songs válogatásra, és mert főleg magamnak írtam. A könyvem fedelét szkennelt CD-s matricákkal, ezüst ragasztószalaggal és USACD-s matricával dekoráltam ki, hogy emléket állítsak 20 évnyi zenés gyűjtögetésnek, hallgatásnak. Annyi különleges pillanatnak, amikor a zene mellettem állt a nehéz időszakokban.

Az írásaim és a képek mellett látványos indigós rajzok is megtalálhatóak a kötetben, melyekhez sok filctollat használtam fel. Olyan oldalak is vannak, amelyeken vízfestékkel dolgoztam. Kellemes olvasást mindenkinek! A második kötet várhatóan idén ősszel, vagy 2021 elején várható.

A zenés könyvem a weblapomon is elérhető! :) 

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.