2020. február 29., szombat

A BENOVELAS ZOKNI ÉS A TÖBBIEK



A zene éve alkalmából újabb zoknikra vasaltam különböző zenei matricákat. Sajnos számos olyan zoknim van, melyeken nincs jelölés és sok esetben elkeverednek. Szerencsére találtam megoldást, Volt korábban sokszor olyan eset, mikor lakkfilccel jelölgettem a zoknijaim.

Tavaly már kipróbáltam a zoknira történő vasalást és jól bevált. Még megvannak az Alejandro Sanzos zoknik, melyek tavaly készültek. Idén újabb négy pár zenés zoknit csináltam. Phil Collinsos, Alejandro Sanzos és BENovelas zoknikat.



Ezúttal nem volt tökéletes a munka, de elfogadhatónak tartottam. Elég macerás dolog zoknira vasalni. Mindig egy teljesen újat használtam fel. Rátettem a ruhamatricát, aztán rá a sütőpapírt és 30 másodpercig vasalgattam.



A Phil Collins: No Jacket Required esetében sajnos a sütőpapíron ragadt félig a matrica, de sikerült, ha nem is rendesen. Kicsit arra emlékeztetett, amikor sajtos meleg szendvicset készítek. J Phil Collins két különböző borítóját használtam páronként, hogy kreatív legyen a munka.

Van még 2 pár zoknihoz való matricám. Alejandro Sanzosak. Persze azokat csak akkor mutatom meg, ha azokat is felhasználom.

Pascarel
Szeretem az Intersparban található Pascarel zoknikat, ám hátrányuk az, hogy nincs rajtuk jelölés. 4 pár fekete zokni 1119 Ft-ba került és nagyon megérte az árát.

Sajnos a vasalható matricás papírra való nyomtatás 820 Ft. Kicsit nehéz volt a leszedése, de behajlítással megoldható.  

Aki vasalni szeretne zoknira, bátran tegye, de csakis frissen bontottra.


BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.