2019. október 16., szerda

TILTOTT SZERELMEK

A Coca-Cola botrány folytatódik. A hazai fogyasztóvédelem megbírságolta az üdítőitalt gyártó céget, mert az idei nyáron reklámozták azokat a reklámképeket, melyeken külön két férfi és két nő issza a kólát és a #LOVEISLOVE felirat volt látható. Idén a Szigetfesztiválon lehetett kapni sokszínű kólát, melyhez sajnos nem juthattam hozzá, mivel a boltokban nem árulták, csakis a Margit-szigeten. A fogyasztóvédelem szerint tilos az olyan reklám, amely a gyerekek és fiatalkorúak fizikai, szellemi, érzelmi, vagy erkölcsi fejlődését károsíthatja. Mi a káros ezekben a képekben? Nézzük csak! Elemezzük ki!

A kólás reklámplakátokon semmi olyan nincs, amely bárkinek is káros lehet. Max. a homofóbok szemét szúrja, de nagyon, és puszta rosszindulatból olyannyira a melegek ellen fordulnak, hogy képesek bárhova rúgni, megfosztani őket a jogaiktól! Nagyszerű példa az idei Pride alkalmakon történt „terrortámadások”. Mivel én is meleg vagyok, engem is érint ez az igazságtalanság! Ha most nincs Soros, vagy a migránsok, akkor mi melegek lettünk az újabb célpontok. Az újabb „ellenség”. Miféle erkölcsi fejlődési kárról beszélünk akkor? Az hogy két férfi és két nő szereti egymást, és kifejezik a boldogságukat, jogaikat és szeretnének normálisan élni, fellépni az igazságtalanságok ellen még nem csinálnak rosszat! Jó, ha egyre többen felvállalják magukat, mert tapasztalatból tudom, milyen az, ha megkönnyebbülhetünk, miután színt vallottunk! Erkölcsi károk csakis akkor történhetnek, ha olyan reklámplakátot raknak ki, amelyeken a férfiak és a nők meztelenek, vagy éppen szexelnek! A csók sem ártalmas! Úgy látom, hogy a mai Magyarország bizonyos társadalmi rétege sötétebb a középkornál.

Engem és sokakat pedig az zavar és felkavar, hogy minden választás előtt kiplakátolják egymás mellé, alá az erőszakos politikai propagandákat és a választások után sem képesek azt a sok szemetet leszedni! Bizonyos kampánynál kiskorúakat is belekevernek, ami viszont tilos! Na? Ez nem erkölcsi hiba, vagy lelki kár? Hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem? Engem speciel Tarlós óriásképe kavart fel nagyon, aki minket melegeket degeneráltnak nevezett! Ott van még mellette a többi kép is amelyet a magyar nép nem szívesen akar látni, mert ezzel minden pillanatban arra emlékeznek hogy élnek, milyen körülmények között! A nehézségek mentális és lelki kárt okoznak, amely bizonyos esetekben családon belüli erőszakot szül. A jövő generációjának azon rétege nem valószínű hogy egészséges életet fog tudni élni. Én egyik politikai oldallal sem szimpatizálok. A mai rendszerrel főleg nem! Azért, mert a viselkedésük ártó és törvényeikkel lehetetlenné teszik az emberek életét, mert nem úgy gondolkodnak, ahogy a rendszer! 

A Coca-Cola gyors plakátcseréjével sem voltam elégedett, mert én személy szerint nem engedtem volna, hogy bármilyen Mi hazánk mozgalom vagy ahhoz hasonló suttyó banda megfélemlítsen. Ugyan a Coca-Cola cég tagadja, de úgy érzem, lehet megijesztették őket. Továbbra is nagyon fontosnak tartom, hogy az iskolákban felvilágosítsák a gyerekeket a homoszexualitásról, hogy a jövő meleg generációi ne sérüljenek se lelkileg, sem pedig testileg. Az időben történő felvilágosítás számos információt ad nemcsak a diákoknak, de a felnőtteknek is. Jobban megismerhető lesz így a homoszexualitás miértje és hogyanja, valamint az érzékenyítések során meg lehet tanítani azt is bizonyos diákrétegnek, hogy a melegség nem egy ördögtől való dolog és egyáltalán nem nevezhetjük bűnnek! Az iskolai bántalmazás mérete nagyban csökkenne és idővel megszűnne. Sok érintett pedig nem félhetne attól, hogy ki mit fog gondolni, mert meg meri élni a vágyait. Ha egy meleg nyíltan az utcán szexel, vagy mutogatja magát az a bűncselekmény! De ugyanez vonatkozik a heteroszexuálisokra is! Térjünk rá a szülők gondolkodásmódjára. Vannak elfogadó szülők, akik támogatják gyermeküket. És vannak, akik a gyermekáldás előtt állnak. Mi történik akkor, ha egy terhes nő mondjuk rettegni kezd attól, nehogy a gyereke meleg legyen, mert akkor ez és az lesz a sorsa. Lehet, talán elvetél. Ha pedig mégis megszületik a gyermek, lehet ki lesz téve egy kálváriának. Egy ilyen eset az egész családi életet megmérgezheti. Sajnos olyan szülő is van, aki egyszerűen kihajítja gyermekét az utcára, mert homoszexuális. Hajléktalan lesz az érintett, azt pedig már büntetik. Sajnos. Az sem lepne meg, ha idővel a homoszexualitást is bűncselekménynek minősítenék. Azok után, hogy a hajléktalanokat börtönnel büntetik, a magántanulói státuszból az SNI-s gyerekeket visszakényszerítették az iskolákba, és tavaly karácsony előtt túlóratörvényt hoztak létre már bármit el tudok képzelni ebben az országban. A valódi problémákról persze nem esik szó csupán azért, hogy ne gondolkodjanak az emberek. Jómagam én is látom, mi folyik körülöttem. Ahányszor István barátommal elmegyek autós kirándulásokra, látom azokat a szegényes városokat. Budapesten rengeteg a szemét, melyekért az emberek a felelősek, mivel nem vigyáznak a köztulajdonra sem. Nagyon sok a hajléktalan és egyik nap a 4-es metró felé menet láttam, hogy a rendőrök durván bántak egy hajléktalannal. Ilyenkor a zsaruk be tudnak avatkozni, illetve akkor, amikor embereket lakoltatnak ki az utcára. De amikor legutóbb a Budaházy banda megtámadta az Aurórát, meg a többi Pride alkalmat akkor nem csináltak semmit sem. Tudnám folytatni a sort, de elég elolvasni a neten, körbekérdezni másokat.



A Coca-Cola fellebbezett, bár nem tartom valószínűnek, hogy nyerni fognak. Ilyen korrupció közepette. A melegek iránti gyűlöletbe most a Vidám vasárnap is beszállt újból. Karácsony Gergely lett az új főpolgármester. Karácsony azt az üzenetet kapta Németh Sándortól, idézem: "ha továbbra is támogatni fogja a meleg mozgalmat, akkor nagyon nagy ellenállás fog létrejönni Budapesten ez ellen, amiben a Hit Gyülekezete is nagy szerepet fog vállalni". Ezen a mondaton nem tudom, sírjak e vagy nevessek.

Iszonyatos, hogy Magyarországon ilyen viszonyok uralkodnak. Gyűlölni, bántani, taposni, rúgni, kirekeszteni, mert valaki más merészel lenni! Szégyen! Szánalmasnak tartom azokat, akik ellenünk melegek ellen áskálódnak, mert magunk merünk lenni, és van életünk. A valódi kereszténység nem arról szól, amelyekről egyesek papolnak. A valódi kereszténységbe az elfogadás tartozik. Ami pedig most van az egyszerűen képmutatás és aljas álszentség.


BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.