1-2 doboz morzsolt csemege kukorica
Fokhagymás, hagymás, sütőtökös ketchup
1 csomag pattogatott kukorica
2-3 gerezd fokhagyma
A csemegekukoricát egy nagyobb
tálba öntjük, majd külön tálkába ízlés szerint kiöntjük a ketchup-öt. Az
Aldiban lehet még kapni Halloweenes ketchupöket hagymás, és sütőtökös ízben így
azokat érdemes a salátához felhasználni. A 2-3 gerezd fokhagymát nyomó
segítségével belerakjuk a kukoricába, majd keverjük össze. 5-10 percig hagyjuk
állni. Közben vegyük elő a pattogatott kukoricát. Sajnos szinte csak mikrósat
árulnak, amelyet 3 percre kell betenni. Ha elkészült hagyjuk hűlni azalatt a 10
perc alatt, ameddig a kukorica magába szívja a fokhagyma ízét. Miután letelik
az idő, az összes hozzávalót keverjük össze óvatosan.
Ha nem lehet kapni hagymás és
sütőtökös ketchupöt, akkor érdemes más ízben venni, vagy hagymát rakni egy
normál ízűbe. Remek előétel, melyet toast pirítós kenyérrel ajánlok.
BEN
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.