2019. június 2., vasárnap

NEKED MILYEN A TE MAGNUMOD?




Elmentem az Allee-ba, hogy saját Magnum jégkrémet kreálhassak. Olvastam a reklámhirdetéseket és kedvet kaptam hozzá. J Az ottani jégkrém 1290 Ft-ba került. Kicsit csalódtam, mert nem arról szólt az egész, hogy magunk alkothatjuk meg a saját Magnumunkat.





Nagyon rendes volt a kiszolgálás. Nem ezek volt a baj. Jobban szerettem volna én magam belemártani a fagyit a csokiba, egymagam megszórni mindenfélével. 3 szórást lehetett választani, egy csokis mártást, és csurgatást. Azt is gondoltam, hogy csokis és gyümölcsös fagyi alap is lesz, de sajnos csak vaníliás volt. Ráadásul csak mondhattam milyen legyen a saját Magnumom. A csajszi mártogatott, szórt, csurgatott. Az alkotás élményétől fosztottak meg. L Végül elkészült a csodás jégkrémem. Szívesen megcsináltam volna egymagam, mert ismerve a gazdag fantáziám a legjobbat is kihoztam volna az egészből. Sokféle dekorációs választék volt, de 3 elég kevés volt. Én legszívesebben úgy csináltam volna, hogy a jégkrémem egyik felét fehérbe, a másikat tejcsokiba mártom és mindkét oldal külön szórást, csurgatást kapott volna. Így alkottam volna meg a kétarcú csábítást.

A jégkrémem finom volt, de eléggé töményre sikeredett. J Szép kartonos féldobozra tették, amely emlékeztetett a 2011-es barcelonai nyaralásomra. Ott kartondobozkában árulták a brownie-s Magnum jégkrémet. Mintha egy ékszeres doboz lett volna. J Külön az Alléban kértem egy féldobozt, amelyet itthon kameratartónak használok. J

Természetesen fogok még az Alle-s Magnum Store-ba járni. István barátomnak is megmutatom a helyet. Ő étcsokis dolgokat szeret.


A Magnum Store megtalálható az Allee-ban. Neked milyen a te Magnumod?

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.