2019. június 20., csütörtök

BANG! BANG!



Újra részt vettem a Támpont társasjátékos estjén. Érdekes volt ez az alkalom is. Ezúttal egy westernszerű társasjátékot is kipróbáltam.

A Támpont felé haladva a villamoson egy pár ült mellettem. Elképesztőek voltak! A csaj azt mondta, hogy tanulni akar, de a srácnak mintha ez nem tetszett volna. Aztán elkezdtek vitatkozni és a pasi a barátnője hasára is tett egy megjegyzést. Olyan volt az egész szitu, mint egy Mónika showban. Szörnyű milyen a mai fiatal generáció! Miért baj az, ha egy nő is sokra akarja vinni az életben? Én biztos nem engedném meg, hogy korlátozzanak! Kisebb vitának voltam fültanúja. A páros leszállt és a villamoson kisebb csend lett úrrá. Az ég közben már egyre sötétebb lett, mert újabb eső volt készülőben. A Támpontba érve pedig elég sokan voltak. Barnival játszottam ismét Dobblét, később egy lány, majd Tina is csatlakozott hozzánk. Egy pasi is beszállt a végére. 2 lap híján majdnem megnyertem egy kört. Barnit kihívtam egy Ki nevet a végén?-re. Ő nyert. Tina és Barni később elmentek, majd lementem a többiekhez és egy Bang! nevű játékot játszottunk. Én voltam a seriff. J 4-en kell játszani. Az veszít, aki mind az 5 életét elveszti. Persze az elején döcögősen, de belejöttem. A játék végére vesztettem el az 5 életem. Előttem egy lány esett ki, majd azután én. Nem játszottam túl jól ki a lapjaim. Megvallom, a Bang! nem volt egy könnyű játék. Folyton elakadtam benne. Nem mindig értem meg a játékszabályokat, csak akkor jövök bele, ha már elkezdődik. A múltkori EGÓ-nál is ugyanez volt, bár azt nagyon élveztem. A Bang!-et nem annyira.


21-ig tartott a társasjátékest. Nem sokkal 21 előtt indultam haza. Kellemes hűvös nyári este volt. A túlzott forróságot nagyon nehezen viselem, és eléggé kiakadok tőle. Enyhüléskor mindig jobb. Megtapasztaltam, hogy kezdek oldottabbá válni! Hihetetlen! Nagyon büszke voltam magamra! Muszáj folytatnom ezt a fejlesztést, hogy még jobb eredményeket érjek el. Bízom abban, hogy minden rendben lesz utólag. Csak még csiszolgatnom kell magamat. Az evéssel viszont komoly bajom van. Szerencsére a cukrommal nincs baj, de életmódot kell váltanom.

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.