2023. október 4., szerda

HUNTER AUTÓJA (2023.10.04.)

A jatekesmodell.hu oldalon rábukkantam a Hunter című sorozathoz tartozó autós modellre, amelynek csak a kisebb változata érhető el. Nekem elég ez a verzió. Ezen az oldalon rendeltem meg anno az Odaátos fekete Chevy Impala kocsikat is kisebb, illetve nagyobb változatokban.

Természetesen nagyon érdekelt a Hunteres autó és leadtam a rendelésem. Picit féltem attól, hogy nincs raktáron belőle, mert a Hunter című sorozatot nem adták le Magyarországon és azt gondoltam, hogy csak külföldről lehet rendelni. De nagy szerencsém volt.

A Hunteres kocsit ugyanaz a forgalmazó gyártotta, amely az Odaátos verdákat. A Greenlight Collectibles sorozat részesei. Ez a játékautós vállalat a Charlie angyalai sorozat kocsijaiból is legyártott kétfélét. Azokkal kapcsolatban még gondolkodok. Nem biztos, hogy tervezem megvenni.

Hunterről azt kell tudni, hogy sosincsen normális autója, ugyanis mindig egy rozoga tragaccsal furikázik, amikor a rosszfiúkat üldözi. Nem is egy olyan rész volt, amikor ripityára törött az autója és néha helyrepofozva újra azokat használta. Meglepő módon Dee Dee autójából nem lehet kapni mini modellt. Csak egy Hunter kocsi volt. Ez az autómodell, amelyet megvettem valószínűleg a későbbi évadokban lesz majd látható. Arra nagyon kíváncsi leszek. J Dee Dee-nek, Hunter társának terrakotta színű kocsija van.

Kibontáskor óvatosan odafigyeltem, hogy az autóhoz található reklámpapír megmaradjon épségben. Az első és lehet utolsó kézzel fogható „képeslap” a sorozatról, amelyet azonnal beszkenneltem, majd a lapot abba a fémdobozba helyeztem el, ahol a fontos reklámpapírok és egyéb szórólapok vannak. J Az Odaátos autóhoz is volt egy, de azt külön dobozban tárolom.




Az autó így néz ki. A Nemzeti Színházhoz vittem fotózásra és sokféle szögből megörökítettem. J Csináltam olyan képeket is, amiben az autó mellett állok. Ezt külön a videós fotóimból készítettem. Levideóztam magam különböző mozdulatokban, majd aztán kimentettem magam az abból csinált képekből és GIF formájában körbevágtam magam. Ezután át tudtam magam varázsolni az új kocsim mellett. Hasonlítani akartam Hunterre, ezért fekete napszemüveget vettem fel az alkalomhoz. J





Hunterként :) 


Kocsis Judit is benne van! :) 

Nehéz volt ezeket a képeket mind megcsinálni, de mindenképpen szerettem volna, ha elkészülök velük. Ha majd a második évadot befejezem, írni fogok egy újabb cikket a sorozatról és persze csinálok majd egy fotógalériát a weboldalamon.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.