2023. május 30., kedd

MINDENTŐL TÁVOL

Arra gondoltam, hogy elmegyek egyet forgatni Hűvösvölgybe. Levegőzni akartam és kicsit gondolkodni. Victor kedvenc helye. Most nélküle mentem el. Mellette nem tudtam volna forgatni. Sokféle videót készítettem. A napokban az anyagokból egy új rövidfilmet is szeretnék összehozni.

Ettem egy hot-dogot mielőtt nekiláttam a munkának. Ezután elkezdtem a videós anyagaimat készíteni. Mivel itt a jó idő, a szabadban is szeretnék újabb BENovelas adásokat csinálni. Édesapámat is elhozom majd ide.






A hűvösvölgyi erdőben nagyon sok gomba van. Múltkor egy ismeretlen galócát pillantottam meg. Most másféléket láttam. Nagyon látványosak! Persze az erdő melletti hatalmas üres puszta a legszebb! Sokféle képet csináltam ott, hogy a lehető legtöbb arculatát megmutathassam a tájnak.




Leginkább a videós anyag az, ami érdekes, mert ott részletesebben mutatom meg a helyszíneket. Felvétel készítés közben kissé lehangolódtam, ami nálam sajnos természetes. Eléggé el szoktam szomorodni, ha kint vagyok a természetben. Ugyan csend honolt végig, mégis olyan magányosnak éreztem magam. Megtehettem volna azt, hogy torkom szakadtából sírni kezdek. Mert volt miért. Ezekről nem szívesen írok sem a blogomban, sem pedig az újságomban. Vannak információk, melyeket inkább magamban tárolok.








Eléggé elfáradtam, amikor a dombra érve megpihentem a padon. Néztem a végtelenséget és rengeteg minden jutott eszembe. Ragaszkodott hozzám egy színes lepke. Nagyon aranyos volt. Persze hamar elrepült. Vissza a társaihoz. Elmerengtem és a félelmeimen gondolkoztam. A gyengeségeimen melyekről semmilyen körülmények között nem lehet írni, sem pedig beszélni. Édesanyám gondolkodásmódja sem tetszik, mert azt hiszi, hogy rosszat teszek a neten. Talán a meleg oldalakon lévő pornózás az egyetlen, amit anno rossznak lehet nevezni, de ki akartam próbálni és megélni azt, amit másképpen nem tudok. Sokaknak fogalma sincs arról mennyi gátat próbálok ledöntögetni hogy jobban legyek. A távolba tekintettem és az eddig megtett rögös út jutott eszembe. A nehézségeim, a magyar társadalom beszűkültsége, a családi gondjaim és a világom, mely életben tart. Ahányszor az édesanyám megtudja, hogy ezt tettem közzé itt-ott-amott akkor a legrosszabbra gondol. Ő nem szereti a virtuális világot. Pedig az internet világa pont a hozzám hasonló autistáknak való, mert biztonságban el tudunk bújni és így könnyebb a kommunikáció. Persze van a világhálónak egy sötét oldala is. És itt nemcsak a darkwebre gondolok, amely nem látható a mezei netezőnek. Tina Turner halála is eszembe jutott. Szegény belehalt a sok fájdalomba, ami éveken át kínozta. L Erről majd részletesebben egy másik cikkben fogok írni. Az utóbbi időszakban sok nehéz pillanatot éltem meg. Otthagytam a fotóklubot, Dezsővel megromlott a kapcsolatom. Ugyan haladok az úszással, de bizonyos dolgokat nem tudok még megcsinálni. L Nem tudom, hogy egyáltalán fogok e tudni tovább haladni, mert sok mindenre kell egyszerre koncentrálnom.  


Észre se vettem, de elmúlt az idő. Vágyódtam hazafelé. Siettem is, de a nagyréten felvettem néhány utóvideót. Azután épp hogy elértem a villamost. Nagyon hamar levitt a Moszkva térre (Széll Kálmán tér). Rengeteg videós anyagot készítettem, melyek már elérhetőek a youtube csatornámon.   

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.