2023. május 11., csütörtök

HORRORTALÁLKOZÓ A 3-AS METRÓBAN

Ha már a 3-as metróban Star Wars-oztak, úgy döntöttem, hogy a horror figuráimat is „leviszem” a felújított állomásokra. Azt gondolom ők is megérdemlik a szereplést, ha csak odavarázsolva is.








A Halloween II. Michael Myers figura a Klinikák állomáson van, ugyanis utalok az 1981-es film kórházas atmoszférájára. A Dózsa György útnál a csoportos kép azért került oda, mert a slasher horrorfilmek a 80-as években voltak hatalmas sikerek. Természetesen voltak összecsapások a többi állomáson is. J

A NECA horrorfigurákat nemcsak dísznek, hanem modellnek is vásároltam az elmúlt évek alatt. Ha érkezett egy új Sikoly vagy Halloween film a mozikba mindenképpen ragaszkodtam ahhoz, hogy ezeket a figurákat úgy fotózzam le, hogy a képekből különleges posztereket csinálhassak.


A polcos villám hatalmas átalakítás alatt van és egymás mellett állnak a kedvenceim. J A jövőben tervezek még venni 1-2 új figurát de max. nyár végén, ősz környékén.

Snapchat segítségével készítettem egy vicces 3-as metrós videót amiben a szerelvény elgázol egy zombit. :) 

Persze egy metrós privát csoportban szapulták ezeket a képeket, de nagy ívben tettem rá. Körbe kell röhögni az ilyen tuskókat. Kíváncsi lennék arra hogy ők megcsinálnának e egy ilyen GIF sorozatot. Mert egyesek csak fogyasztani szeretnek, mások pedig alkotni. Egy másik tag szerint a horror nem való oda. És a Star Wars?! Minden csapból szinte az folyik. Az sem gyerekmese. Hát én meg vittem a kedvenc slasher karaktereimet. Mert ők is megérdemlik a figyelmet! :D Még akkor is, ha amatőr vagyok. Idén Halloweenkor is lesz hasonló projektem. J De ez legyen majd meglepetés! J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.