2022. szeptember 27., kedd

MŰVÉSZETTERÁPIA (SZEPTEMBER)

Nagyon jót tesz nekem a művészetterápia. Amióta heti két alkalommal járok egyre több ötletem van, egyre több dolgot készítek. Mostanában a nehezebb időszakomban még inkább rajzoltam, aztán tudván, hogy közeleg a Halloween most jobban a témára fókuszáltam.



Kavicsoknak adtam szemet és szájat. J Gondoltam passzolhatna az idei és a jövőbeli Halloween ünnephez. Csináltam kétféle töklámpást, amit majd haza szeretnék hozni. Bár tartok attól, hogy le fog törni. L Agyaggal eléggé macerás dolgozni. Michael Myerses lámpást is készítettem.






Megrajzoltam az idei itthoni Halloween plakátot óriás papíron. Megcsináltam két olyan képet is amit viszont Zsuzsánál, a terapeutámnál hagytam. Nem akartam hazahozni az olyan rajzokat amelyekbe a feszültségem és a fájdalmam simítottam és rajzoltam bele. Voltak persze kellemes hangulatú képeim is amiben elképzelem azt, hogy távol vagyok mindentől és mindenkitől, majd egy metróalagút falát is megalkottam kenhető zsírkrétás rajzon.







Voltak alkalmak amikor sokan voltunk, de szerencsére nem mindig van így. Kicsit sok nekem ha egyszerre 10 személy van. Szeretem a művészetterápiás termet. Itt szinte mindent lehet csinálni ami művészet. Zsuzsa gondoskodni szokott nyugtató relaxációs háttérzenékről. Vannak emberek akiket meghallgatok és tanácsokat adok nekik, hogy ezzel is megkönnyítsem a helyzetüket. Szívesen teszem, tudom, hogy milyen nehézségekkel együtt élni.

Itthon is rajzolok néha, de leginkább ide az újságomba teszem azokat a képeket, mert azok plakátok. Mivel ezek különálló oldalaknak számítanak a blogomban is szívesen megosztom:




A merített papírt nagyon szeretem, mert olcsó és remekül lehet vele dolgozni. Persze nem mindegy, hogy mit használunk rá.

Jövő hónapban folytatódik a művészetterápiás sorozatom. Újabb agyagozós alkotásokat tervezek készíteni. J

BEN

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.