2021. március 1., hétfő

MILKACSOKIS NUTELLÁS OSTYATORTA

 

HOZZÁVALÓK:

1 üveg Nutella

2x270 grammos nagy táblás Milka tejcsokoládé

1 csomag Benei édes ostyalap


ELKÉSZÍTÉS:

Első körben kockákra törjük a tejcsokit egy üveg, vagy fém tálban. Közben tegyünk fazékba vizet a forraláshoz.


Bontsuk ki a Nutellás üveget, majd késsel, vagy kanállal kenjük meg az ostyalapok tetejét.


A kockákra tört csokis tálat helyezzük a forrásban lévő víz tetejére. Lassan, de megolvad.


A megolvadt csokit lassan öntsük rá a megkent ostyákra és késsel óvatosan kenjük végig az oldalakat.




Ha maradt ostya, akkor a maradékokat dekorációként felhasználhatjuk. Miután elkészült az ostyatorta, tegyük hűtőbe megdermedni.




BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.