HOZZÁVALÓK:
1 üveg Nutella
2x270 grammos nagy táblás
Milka tejcsokoládé
1 csomag Benei édes ostyalap
ELKÉSZÍTÉS:
Első körben kockákra törjük a
tejcsokit egy üveg, vagy fém tálban. Közben tegyünk fazékba vizet a
forraláshoz.
Bontsuk ki a Nutellás üveget,
majd késsel, vagy kanállal kenjük meg az ostyalapok tetejét.
A kockákra tört csokis tálat helyezzük
a forrásban lévő víz tetejére. Lassan, de megolvad.
A megolvadt csokit lassan
öntsük rá a megkent ostyákra és késsel óvatosan kenjük végig az oldalakat.
Ha maradt ostya, akkor a
maradékokat dekorációként felhasználhatjuk. Miután elkészült az ostyatorta,
tegyük hűtőbe megdermedni.
BEN
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.