2021. március 12., péntek

MI LESZ MÉG?!

 

Aggódok, nem is kicsit. Nem elég ez a koronavírusos pandémia, a politika mellette még a homoszexualitást is támadja a legkeményebb módon. Most azért is hoztam fel ezt a témát ismét, mert nem bírtam tovább az újabbnál újabb igazságtalanságokat, amelyeket mi melegek átélünk. Mindenhol kapjuk a lelki rúgásokat és ez egyre életveszélyesebb. Ezt az egészet az az elvetelmült Dúró Dóra kezdte az őszi könyvdarálásával. Magyarán szólva tüzet gyújtott. Volt egy sorozat anno, amiben táncosnők szerepeltek. És az egyikük gonosz volt. Gyűlölte a munkatársait. Az utolsó előtti részekben felgyújtotta a bárt, amiben táncolt a többiekkel. Irigy és gonosz volt. Dúró Dóra ilyen. Neki köszönhetően életveszélybe került a magyar meleg társadalom. Nem elég, hogy aberráltnak nevez minket ez a nőszemély, de gyakorlatilag ránk, melegekre hozza a bajt. Elindult a könyvbotrány, ami végülis győzelemmel zárult, de emiatt az LMBTQ családok kerültek bajba. Karácsony előtt, amolyan ajándék gyanánt meghozták azt az undorító törvénynek nevezett szörnyűséget, amelyben megtiltják az azonos neműeknek, hogy családot alapíthassanak. Ide vezetett Dúró Dóra ocsmánysága. Nem tudom embernek tekinteni azt a nőt, mert aki ennyire gyűlöl bennünket, az nem érdemel se tiszteletet, se szeretetet. Az a nő a viselkedésével csak saját magát járatta le, és leszerepelt a homofób dolgaival. Kérdem magamtól, hogy mi lesz még? Meleg törvény? Majd bevezetik azt, hogy bűncselekmény lesz melegnek lenni? Hol élünk mi? Biztos nem a jelenkorban.

Tagja vagyok meleg csoportoknak, onnan olvasom mennyire súlyos a mai helyzet. Akárhogy is vesszük nemcsak az én boldogságom, de másoké is veszélyben van. Úgy érzem magam sokszor, mintha egy időzített bombán ülnék. Nemrég az RTL klubot is bírálták, mert egy meleg társadalmi célú hirdetést osztott meg. Olvasom az Identitás oldalát és jelentkeztem önkéntesnek. Nincs mese, nekem is jobban bele kell segítenem abba, hogy a meleg jogaink meglegyenek. Ha senki sem csinál semmit, akkor a politikai víruscsalád semmisít meg minket. Ezt pedig nem engedhetem meg és nem is fogom. Felszólalok a jogaimért, a boldogságomért és egyetlen politikus sem döntheti el, hogy mi helyes és mi nem. Egyszerűen azért, mert a saját életemről van szó. Van egy saját világlátásom, rendszerem. Nem tűrhetem, hogy egy rendszer időről időre rosszabb dolgokat tegyen. Olyan ez, mint egy családon belüli erőszak, vagy iskolai erőszak. Csakhogy ez több annál. Országos erőszak! 

https://www.identitas.co/post/reagalt-a-szuloi-csoport-alapitoja-jakab-peter-kijelenteseire?fbclid=IwAR2gn5j9CjfVvPsvRP3uo-26xJVUN_6jEr5az4xvqaCt9uYXzty2tXTmxJA

Az Identitás oldalán olvastam egy cikket. Én a Jobbikot (Rosszabbik) sem tudnám elképzelni a jövő vezetőinek. A cikket olvasva akárhogy is vesszük nagy hibát követett el az írója. Mert a Jobbik köztudott, hogy nagyon melegellenes. Épp úgy, mint a Mi hazánk mozgalom. Ezt a két a pártot nyomban fel kellene számolni. Nem tanácsot adni nekik, hogy a választások előtt mit tegyenek, és mit ne tegyenek. Ha „meg is változnának”, azt csak azért tennék, hogy szavazatokat kapjanak. Ez pedig csederből vederbe vezetne. Nem! Nem szabad egyetlen homofób pártra sem szavazni! A magyar embernek fogalma sincsen arról, hogy szabaduljon meg egy diktatórikus rendszertől, amely időről időre úgy zabálja fel az országot, mint egy pusztító vírus. Egyik oldallal sem szimpatizálok. Egyiket jobban utálom, mint a másikat. Nem látok esélyt arra, hogy valaha változni fog bármi is. Én is legszívesebben elmennék egy olyan országba, ahol elfogadás, biztonság van. A politikusok úgysem fogják engedni, hogy Magyarország fejlődő ország legyen. Csupán azért, hogy kiszolgáltatott maradjon. De a magyarok is képtelenek az összefogásra, egymással törődésre. Sok cikknél olvasok olyan bejegyzéseket, amin megdöbbenek. Mennyire buta emberek vannak. Nem csodálkozok azon, hogy hol tart ma Magyarország. A politikusokat csak a pénz és a hatalom érdekli, de azzal nem törődnek, hogy sok család hogy szétszakadt az anyagiasságuk miatt. Nem találok szavakat, annyira borzasztó ez az egész dolog. Legszívesebben a legocsmányabb szavakat írnám ki magamból és személy szerint elküldeném a pokolba a legkártékonyabb embereket. De nem teszem meg, mert úriember vagyok. Már az segít, ha kiírhatom magamból ezeket a sorokat, máskülönben felemésztene a fájdalom. A fájdalom, amit a politika csinál. Én, aki sosem ártottam nekik, sem másnak, veszélybe sodornak bennünket, melegeket. Nagyon csalódtam az EU-ban is, mert a dorgálás még nem hatásos. A valódi felelősségre vonás lenne az ideálisabb eljárás a jogokat elrablókkal szemben.   

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.