2020. szeptember 7., hétfő

EGY ÚJABB MODELLFOTÓZÁSON

 

Augusztus utolsó napjaiban ismét részt vettem egy rendkívüli fotózáson a Madison stúdióban. Három modell volt, akiket lencsevégre kellett kapnunk. Ez a fotózás számomra nemcsak modellfotózás volt, hanem arckeresés is a legújabb telenovellámhoz, a Noeliához, melyet jelenleg is írok.

A 9-es autóbusszal indultam el a helyszín felé. 10 perccel korábban érkeztem meg a Madisonba. Most egy másik szobában zajlottak le a fotózások. Két lány és egy férfi volt a modell. Felváltva fotóztuk őket bő két órán át.

Én néha tartottam szüneteket, körülnéztem a Madison többi üresen álló szobájában.





Lenyűgözőek voltak a termek. Nagyon tetszettek nekem. Főleg a fehér falas szoba. Olyan 70-es évek hangulatát ébresztette. Volt egy virágos szoba is pici csigalépcsőkkel. Egy volt a baja a berendezéseknek. Szinte az összes gurult. L Gurulósak voltak. A gép mellett a telefonommal is fotózgattam.

A modellek

Nagyon meg voltam elégedve a modellekkel. Csak a férfi nevét, Gordont tudtam, a többi két lányét sajnos nem, de viszont kiválasztottam Noeliát, a bosszú jogán fog cselekedni az új telenovellámban. Annyit tudok erről a különösen szép lányról, hogy vérében van a modellkedés. Kicsit kacér, olyan, mint egy macska. Meleg szemmel meglátom a női szépséget. Különlegesen szép, 18 éves lány, aki még élete fénykorában van. Miközben folyamatosan fotóztam őt már tudtam, hogy ő lesz Noelia, aki a sorozatomban szintén 18 éves, majd később 30 feletti lesz. Gordonnal együtt is lefotóztam és arra gondoltam, hogy ő lehetne Guillermo, Noelia partnere.







Ezek az első képek a Noelia című sorozatom promóciójából. A logó már végleges, spanyol címe is lesz. Főcímdalát Alejandro Sanz fogja énekelni, melynek címe a No Tengo Nada, ami a tavalyi #ELDISCO című albumról származik.  







Gordon is nagyon szép férfi, kisfiús arcú. Látszik rajta, hogy még nagyon fiatal. Kicsit Zac Efronra hasonlít. A srác artista. A cirkusznál van.




Örültem hogy tudtam férfit is fotózni. Nagyon jó képeket készítettem róla is. Egy harmadik lányt is fényképeztem, aki folyton kalapot viselt. Emlékeztetett egy 30-as évekbeli dívára. Kicsit zavart, hogy rövid volt a modell haja. Elképzeltem, hogy hosszú hajjal milyen lenne.





Szabadjára engedtem a fantáziám. Nemcsak a modelleket, de magát a helyszínt is lefényképeztem. Tetszett az üvegfüggős függöny. Azon keresztül viszont eléggé nehéz volt a fotózás. Persze sajnos nem a teljes képanyagot kaptam meg Dezsőtől, mivel a speciális gépet, amivel dolgoztam a helyszínen a fotózás után le kellett adni. Később persze megkapom őket lemezen.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.