2020. szeptember 27., vasárnap

"KALÓZKODÁS"

Mikor megnéztem a Színház és Színművészeti Egyetem (SZFE) egyetem épületét utána elsétálgattam a környéken és hamarosan rábukkantam egy használt lemezboltra, melynek neve Kalóz.


   



Öröm volt bennem, mindenképp be akartam menni. Így is tettem. Az 1000 Ft-os bakelit lemezek között kezdtem kutakodni, hátha rábukkanok ritka kincsekre. Találtam is sok jó lemezt. A bakelitnél nem mindig számít a remaster kiadás. Szüleimnek is vásároltam lemezeket, mert nyertem a lottón 2239 Ft-ot. Magamnak egy Lionel Richie és egy Al Jarreu bakelitet, ill. egy George Benson válogatáscd-t vettem. Utoljára George Benson lemezt 2004-ben vettem a Lurdy-ban, amely a 20/20 volt.

A bolt nagyon tetszett, és akadtak olyan darabok amely 2-3 és 4 ezerbe is kerültek. Megnéztem a CD-s kínálatot, de csak a George Benson lemez érdekelt. Tanúja lehettem egy hanglemezmosásnak is. Én egészen másképpen képzeltem el a folyamatot. Feltétlenül visszatérek ide, mert nagyon bejött a bolt. Az üzlet a Bródy Sándor utca 25-ös szám alatt található.



Ugyanazon a délutánon egy hangszerüzletbe is benéztem ahol nagyon drága felszereléseket láttam. Zongorák, gitárok, dobok és ütők is voltak. Vettem magamnak egy dobverőt, amelyet itthon ki is próbáltam:


A dobverőről mindig Phil Collins jutott eszembe és mindenképp akartam venni egy pár dobütőt.

 

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.