2017. december 22., péntek

CD AJÁNLÓ: Sergio Dalma: Via Dalma III.

Az év utolsó lemezvásárán vagyok túl. Nem hittem volna, hogy még idén meglesz Sergio Dalma legújabb albuma, a Via Dalma III. A lemez idén október 6-án jelent meg, viszont nagyon drágán árulták és ráadásul nem is lehetett rendelni. Minden héten nézegettem, hogy van e raktáron belőle. Mindenképpen a naptáras kiadást szerettem volna. Így is lett! J Ma elmentem érte a boltba és nagyon megörültem annak, hogy a naptáras verzió lett az enyém. Limitált példányszámban gyártottak belőle csak, ahogy anno a Phil Collins remastered díszdobozos kiadásból. Szeretem az ilyeneket, mert nagyon szépen ki van dolgozva. Így néz ki a Sergio Dalma Box:







Megrendelés előtt olvastam, hogy a termék karácsony előtt nem érkezik meg sajnos. Azonban megjött! És ez a különleges dobozos, naptáras változat. A Via Dalma I-II. nagy sikert aratott Spanyolországban. Az albumsorozat 3. része is olasz slágerek spanyol nyelvű feldolgozása. A Via Dalma III. első dala már idén szeptember 1-én hallható volt a youtubeon. A Solo Tú nagyon tetszett nekem:
 A Solo Tú után persze jöttek az újabb dalok, aztán október 6-án jelent meg a Via Dalma III. lemez. Aznap amikor István barátommal Törökmezőre mentem. A CD-t sokszor meghallgattam a spotify oldalon:

Az új Sergio Dalma albumon hallható a népszerű Volare című dal romantikus, lassú és spanyol változata.

A 2018-as naptár
A dobozban található naptár nagyon szép és a papír illata is jó. Olyan, mint a korábban gyűjtött matricás albumok szaga. A naptárral csupán egy baj van. Nem tudom feltenni a jelenlegi helyére, mert nincs lyukasztós része. Majd valahogy megoldom. A díszdoboz, amelyben a CD és a naptár volt egy különleges helyre kerül. A CD-t természetesen a többiek közé teszem. Mivel a naptár spanyol ezért a névnapok és a magyar ünnepek nem találhatóak benne. 
Részlet a naptárból

A Via Dalma III. csodálatos lemez. Aki szereti az olasz zenét és szívesen meghallgatná spanyolul, Sergio Dalma előadásában az látogasson el az énekes spotify oldalára!


B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.