2017. január 19., csütörtök

Phil Collins: The Singles (3 lemezes deluxe kiadás)

 

Ma este az Árkádban megvettem Phil Collins remastered válogatás lemezét, a 3 lemezes The Singles-t. Amikor tavaly az énekes mindegyik albumát kiadta újrakevert, deluxe változatban sajnos akadtak olyan dalok, amelyek nem kerültek fel az akkori kiadványokra. A The Singles-en viszont igen, sajna most sem az összes. Phil Collins ugyanis a Buster, Tarzan és a Mackótestvér című rajzfilm dalait tette rá extraként erre a 3 lemezes válogatásra, mely tavaly, 2016-ban jelent meg.
Nagy mérethez kattints a képekre! 
 





A tavaly megvásárolt deluxe albumos díszdoboz annyira értékes nekem, hogy ki se vinném a lakásból. Ha valahova elmegyek, mondjuk a nővéremnek segíteni a gyerekek miatt akkor bármikor táskámba tehetem a The Singles-t és elviszem hogy ott hallgathassam. Amolyan "elvívős" lemez lesz.     
A The Singles megjelent 2, illetve 3 lemezes változatban.

A 2 CD-s kék, a 3 lemezes amit megvettem piros borítójú. A 2 lemezes kiadáson lévő számok nincsenek időrendi sorrendben, és jóval kevesebb dalt tartalmaz, mint a 3 lemezes kiadvány. Amit megvettem, azon időrendi sorrendben vannak a dalok. 

Így néz ki a  2 lemezes kiadás 

Az album borítóján találhatóak képek, melyek Phil Collins eddigi összes kislemezének a borítói. Minden énekes egy hamarosan megjelenő lemeze előtt kislemezt dob piacra, ami ízelítő a hamarosan megjelenő albumáról. Phil Collins azon dalai találhatóak a The Singles-n, amelyekhez anno egy kislemez készült. Ezeken a bemutatós korongokon azonban extra dalok is voltak, melyeknek nagy része megjelent a tavalyi remastered CD-s kiadásokon. Sajnos nem mindegyik extra dal került megjelenésre, pedig ráfért volna az extra CD-re. 

Akinek nincs még Phil Collins lemeze, de szeretett volna venni, akkor a The Singles 3 lemezes változatát javasolnám. Remekül összeállított remastered válogatás. 
BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.