2022. november 11., péntek

KÖNYVAJÁNLÓ: SUPERNATURAL/SOBRENATURAL (ODAÁT): A SZÍNEZŐKÖNYV

Tavaly nem, de idén már meg szerettem volna venni az Odaát című sorozat hivatalos színező könyvét. A kötetnek van egy második része is, amiben szörnyeket lehet kiszínezni, de azok nem érdekeltek, így csak az első részt vásároltam meg, melyben a Winchester tesók vannak benne. A könyv szép vastag, kellemes szaga van. Azt hittem a megrendeléskor, hogy csalódás ér, de kellemes látvány fogadott, amikor kinyitottam a csomagot. Nem egy olcsó füzetjellegű cuccot kaptam, hanem egy szép könyvet. Mintha egy tankönyv lenne. Kicsit emlékeztetett arra a napra, amikor a spanyol suliba kezdtem járni és megvettem a tankönyvem a munkafüzettel. Ez tavaly volt. Most pont így éreztem magam, mikor a könyvet lapozgattam, hisz nézegetés közben tudtam, hogy idővel mindegyik oldal ki lesz majd színezve, természetesen úgy, hogy csak lefénymásolt lapokon, hisz annyira szép, hogy kár lenne belerondítani.






A színező könyvet a Libristo oldalán rendeltem meg. Mivel volt egy kicsivel több pénzem, meg tudtam vásárolni és természetesen neki is láttam színezni. J  Természetesen nem a könyvbe, hanem lefénymásolt oldalakra, mert nem szeretnék elrontani a színezést. Kész szerencsém volt, mert mikor a könyv borítóját kezdtem fénymásolt papíron színezni, csak harmadjára sikerült rendesen megcsinálni! A könyvet max. csak fénymásolásra és nézegetésre fogom használni. Mert sok variációban lehet színezni. Bármilyen háttérrel kiszínezhető. Vettem ceruzákat is ezekhez a feladatokhoz.












Nemcsak színezős oldalakból, de színes képekből is áll a könyv. A Művészetterápia BEN-nel sorozatomban külön megmutatom a nézőimnek, hogyan is készül a színezés. J Mandalák, különböző ábrák és sorozatbeli jelenetképeket lehet gazdag színekkel felruházni.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.