2020. július 24., péntek

RITKASÁGOK FILLÉREKÉRT



Mostanában sokat vagyok fent a vaterán, mert ott sok zenei CD-t is árulnak. Múltkor az Eros dvd-t is ott vettem meg. Most azonban 3 Eros CD-t vásároltam. Az egyik az 1987-es In Certi Momenti, illetve egy 1991-es dupla koncertes album, amelyről eddig még nem is hallottam! A borítóját azonban ismertem, de azt hittem korábban, hogy valamilyen normál válogatásról van szó.






Eredetileg boxban, vagyis dobozban árulták a duplalemezes CD-t, de úgy lett eladva nekem, hogy megkaptam boksz nélkül a CD-ket. A két album volt 1400 Ft, az In Certi Momenti 800 Ft. 200 Ft engedményt kaptam, így 2 rugóért hozzáférhettem ezekhez a különleges darabokhoz. A boxért picit fájt a szívem, de az egyik CD-ben volt egy papír, amelyben Eros albumainak borítóit tartalmazta. Csodálatos extra ereklyéhez fértem hozzá extraként!



Eros 1991-es koncertje szintén változatos volt, ahogy az összes többi. Az újdonságérzet itt is garantált volt. Sajnos dvd változata nem jelent meg tudtommal, pedig nagyon jó lett volna megnézni. A nagy kedvenceim hiányoltam a lemezekről, de persze ez érthető, hisz azok Eros későbbi albumain jelentek meg. A koncert hallgatása zenei extázisba kerültem, mert hajmeresztő volt. Akadtak spanyolul elénekelt slágerek is, hisz Eros két nyelven énekli a lemezeit. Olaszul és spanyolul.




In Certi Momenti

Ma ugyan lehet kapni Eros Ramazzotti régi CD-ket a Média Marktban, de azok már utángyártott, újrakiadások. Már nem az eredeti kiadványok, ráadásul a borítóik is enyhén fakók. Én pár év alatt a régi albumokat használtam beszereztem a Dürer kerti lemezpiacon. Sajnos az idei alkalmak elmaradnak, de szerencsére itt a vatera, ahol tovább vadászok értékes kincsek után. J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.