2020. július 5., vasárnap

DVD AJÁNLÓ: IL DIVO: TIMELESS: LIVE IN JAPAN 2018.


Idén a koronavírus járvány és persze az elmúlt 2 év újdonságcunamik miatt csak Alejandro Fernández új lemeze volt nálam az idei újdonság. A napokban a Westendben megláttam az Il Divo 2018-as japán koncertjének dvd változatát, amelyről kiderült, hogy tavaly 2019. októberében megjelent, de erről csak most szereztem tudomást. A 2018-as Timeless lemezbemutató koncertjének dvd változatát aznap este vásároltam meg mikor hazaérkeztem Nagymarosról. Mindenképp meg akartam venni, mert emlékszem mikor a Budapest Arénában voltam a hazai koncerten az nagyon tetszett. A Timeless album úgyszintén.  

A dvd-hez volt egy füzetecske, amelynek külön örültem. J A 3-as metrón bontottam ki és néztem meg milyen a kiadás. Szerencse hogy nem a Timeless-sel együtt árulták, mert Laura Pausini és Alejandro Sanz új lemezei esetében az történt, hogy a koncertlemezt együtt adták magával az albummal. 




A kiadvány így néz ki a füzettel együtt. A koncert csodálatos volt. Szinte ugyanazt néztem vissza, mint anno a budapestit. Úgy örültem annak, hogy ez a koncert is megvan nekem, mert bármikor megnézhetem a többivel együtt. Mikor elkezdtem nézni szinte beleremegtem, annyira romantikus, hangulatos volt az egész. 

















  
Képek a dvd-ből. Több Il Divo dvd-t nem tervezek venni, mert ez a tökéletes. Aki visszaolvasná a budapesti koncertes élménybeszámolót az itt találja meg a linket:
BENovelas magazin (2018.október)

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.