2018. november 25., vasárnap

BENovelas Navidad dísztábla készítése


Egy hónappal karácsony előtt már elkezdtem elővenni a karácsonyi dolgaimat. Úgy döntöttem, hogy megcsinálom azt a különleges dekorációt, melyet már november elején megterveztem. Egy fadarabot Scapa ezüst ragasztószalaggal bevontam, majd a hobbiboltban vásárolt fabetűkből összeraktam a BENovelas Navidad feliratú dísztáblácskát.



Laura Pausini: Simili című albumát hallgattam és pont a lemez végére ért véget a teljes munka. Maga a betűk felragasztása kissé nehéz volt, mert pillanatragasztót használtam. Az sajnos könnyebben hagy nyomot a bőrön, viszont garantáltan a helyén tartotta a betűket. Eddig biztos. A fabetűket arany és ezüst ceruzával színeztem ki, megspórolva ezzel újabb lakkfilcek árát.


A betűk színezése után került sor a felragasztásra, majd miután elkészültem velük akkor az eddig megmaradt karácsonyi kontúrmatricákkal kidekoráltam a betűt és a tábla további részeit. Idén elhatároztam, hogy elhasználom az utóbbi években felgyülemlett maradék karácsonyi kontúrmatricáim.


 Nagyon jó érzés volt szó szerint belevésni az arany és ezüst ceruzák hegyét a betűkbe. Miután a munkával elkészültem kitettem a szobámba az Emlékek háza (Ezüst polcos villa) alá, majd a tetejére kisebb karácsonyi dekorációkat ragasztottam. A tavaly vásárolt arany és ezüst fenyőgyertyát is hozzájuk tettem. 



Elővett díszek

A 2010-ben kapott kék papírszatyromban számos régebbi díszeim, és vásárolt apróságaim találhatóak. Köztük a BEN-es mikulás sapkám is. 





A BENovelas karácsony idén december 21-én kezdődik és 2019. január 1-ig tart majd.

B E N 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.