2021. július 12., hétfő

VISSZATÉRÉS A RÓMAI PARTRA


A Gayromeós új klubtali június 10-én volt megrendezve a Római parton. Nagyon régen voltam már ott. Legutóbb az AURA-sokkal. Szép hely, a Duna parton van, ahol sok szép kavicsot lehet találni. Talán a legszebbeket. Sokat is szedtem. Olyanok, mint a drágakövek. 


Jó volt a társaság, és remekül éreztük magunkat. Elég meleg volt sajnos, főleg mikor jöttem, de szerencsére árnyékos helyen voltunk. Néhányan megmártóztak a Dunában, ami igen meglepő volt számomra, mert szennyezett a víz és ráadásul folyó. Ettem csokis csavart fagyit, később ugyanabból citromos-málnás ízűt is. Az utóbbinak olyan íze volt, mint az egykori Cikk-Cakk jégkrémnek. Nagy kedvenceim közé tartozott mikor gyerek voltam.









A Duna part hangulatos volt és néhányan a közeli stégre is felmentünk. Jött egy új tag közénk, aki mindösszesen 20 éves és szenvedélye a tánc. Nagyon boldog volt, hogy eljöhetett. Szert tettem egy új barátra is, akinek van egy aranyos nagy kutyája. Már egy éve ismerjük egymást. Jókat beszélgettünk és tetszett nekem a komolysága és a nyitottsága. Bármiről lehet beszélgetni vele. Arrafelé lakik ahol anno az AURA Egyesülettel jártam annak idején. A többi klubtag is rendes. Sokszínű a társaság. Változó ki jön el és ki nem. Nagyon örülök annak, hogy van meleg közösségem, ahol jól érezhetem magam.

Szomorú és ideges voltam egy személyes dolog miatt, ami eléggé rányomta a bélyegét az elmúlt napjaimra, de szerencsére tisztázódtak a dolgok. Vannak helyzetek, amelyekről elég így rébuszokban írni és nem a nyilvánosság elé tárni azokat. Annyit leírhatok, hogy volt egy kis félelmem valami miatt, de normális volt ebben a helyzetben. Vannak dolgok az életemben, amiken változtatnom kell, és csak én tudok a saját „démonjaimmal” megküzdeni. Minden gondnak, problémának megvan a maga könnyebb és nehezebb oldala. Az utóbbiakkal állandóan nehézségeim vannak. A szombati nap megváltoztatta most a dolgokat.




A Római parton is zajlott az élet. Sokan voltak, remek hangulat uralkodott. A háttérben latin zene ment, persze azt nem tudtam kik az előadók. Örültem a spanyol zene hangulatának. Mikor már sötétedett akkor indultunk el. A barátomat elkísértem a Móricz-ig, majd onnan egyedül indultam haza. J Mindannyian készülődünk a közelgő Pride felvonulásra, amely hamarosan elérkezik. Nekem ez lesz hamarosan a második vonulásom. J

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.