2020. augusztus 20., csütörtök

MOST MÁR ELÉG!

 

A koronavírus járvány miatt sajnos elmaradt az egyhónapos Pride időszak, de az augusztusi rendezvénysorozatokat engedélyezték egy hétig. Az idei Pride sajnos rövid, ill. az augusztus 20-i rendezvények zöme is elmaradt a járvány miatt.

Újabb támadá(sokk)

Nem olyan rég „Deviánsok?!” címmel készítettem egy nyilvános videót a videára, amelyben a Mi hazánk mozgalom újabb húzásáról említettem meg pár dolgot. Ezt az adásom itt lehet megtekinteni:

https://videa.hu/videok/hirek-politika/deviansok-homoszexualitas-AnAkIXlXyfdZngL0 

Elég szomorú és egyben megalázó, hogy Magyarország nem szól másról, mint a gyűlöletkeltésről! Nagyon elegem lett a városvezetés homofób megnyilvánulásából! Főleg a mai, augusztus 20-i miniszterelnöki beszédből:

- "Nyugat-Európa lemondott az évezredes nagyság és sikerek mögötti felhajtóerőkről, az élet spirituális mélységeiről, a házasság és az utódok nyújtotta boldogságról és a nemzeti kultúrák szellemi energiájáról, vagyis lemondott a keresztény Európáról. Helyette istentelen kozmosszal, a családok szivárványosításával, migrációval és nyitott társadalmakkal kísérletezik. Eközben Közép-Európa népei éppen visszahelyezik jogaikba az ősi életösztönöket, a kereszténység felszabadító erejét, a munka becsületét, a nemzeti büszkeséget, a gyerekeink és szüleink iránti kötelességet, ezért mi megvédjük a határainkat, és migránsok helyett a saját gyermekeinkre hagyjuk a hazánkat."

Hogy lehet ilyet mondani?! Tömény kirekesztettség, homofóbia olvasható ezekben a sorokban. Vagyis mi melegek nem vagyunk méltóak a nemzethez mert mások merünk lenni? Igen! Más vagyok és az is maradok! Nem felelek meg egy olyan társadalomnak amely nem elfogadó! Kinek mi a boldogság? Csak az lehet, vagy annak jár a boldogság, akik utódokat nemzenek? Vagy megházasodnak és szaporodnak? Van akinek pénze sincs gyermeket nevelni! Akkor miről beszélünk?! Ezekből a sorokból egy újabb gyűlöletcunamit érzékeltem, vagyis beadni egy adag gyűlöletszérumot a népbe. Ezzel gyakorlatilag újabb veszélybe lettünk sodorva. Mindenki nézzen tükörbe és saját magát értékelje, hogy mit is követett el az elmúlt x évben! MINDENKI!!! Tűrhetetlen az, hogy időről időre megalázó és olyan törvények kerülnek a parlament elé, amely alapjaiban szorítja sarokba a magyar társadalmat. Hiába a sok tüntetés, nincs semmi változás, a magyar nép képtelen az összefogásra egy diktatórikus nagyhatalom ellen! Dühítő hogy én, mint meleg és Asperger szindrómás magyar állampolgár hallanom és olvasnom kell azt, hogy egy városvezetés, egy Mi hazánk mozgalom és mások mennyire ellenünk melegek ellen vannak! Mi jogon?! Nincs rendben semmi ebben az országban, akár állítja egy M1, vagy más médiacsatorna. Én már csak tudom! Látom a sok hajléktalant, a szegénységet, az emberek szomorú tekintetét. Hallgatom a tömegközlekedési járatokon mindazt, amelyeket egy anya a gyerekeinek mondja, hogy erre, arra nem telik nekik, de ennél sokkal szívbemarkolóbb történeteket is hallottam már. A Pride héten szivárvány zászlókat tettek ki a polgármesteri hivatalokra, amelyet először letéptek, felgyújtottak, majd összetapostak. Novák Előd, egy Mi hazánkos alak is beszállt ebbe a zászlós ügybe. Az ő malőrje az volt, hogy Fővárosi önkormányzatra felmászott, hogy az ottani szivárványzászlót levegye. Ahhoz persze gyáva volt, hogy patkány módjára elmeneküljön az akciója után. Homoszexuális provokációnak tartja a zászló kirakását. És az égbolton történő szivárvánnyal mi legyen kedves Novák Előd? Elképesztő az emberi butaság és primitívség! Mindezek mögött megbújik az emberi rosszindulat és tömény gonoszság elegye. Egy Mi hazánk mozgalom soha nem lehet városvezető, mert félő, hogy a Szálasi korszak köszöntene vissza Magyarországra. És akkor is majd 4 évet kell várni egy újabb választásra, hogy „történjen” valami?  

Félelmetes hogy olyan országban élek ahol sok esetben veszélyben érzem magam! Miért kellene így éreznem? Nem vagyok szörnyszülött, nem szoktam provokálni senkit, egyszerűen olyan vagyok amilyen! És felvállalom azt, amilyen vagyok, mert elég évet éltem úgy hazugságban, hogy heterónak hazudtam magam! Megfeleltem egy olyan társadalomnak, amely nem elfogadó. Igen, ez a helyzet! Több, mint 10 évet úgy, hogy később mentálisan beteg lettem és kis híján megcsonkítottam magam! Ez kell a jövő meleg fiataljainak is? Senki se állítsa, hogy meg akarják védeni a gyermekek lelkét, mert ez hazugság! Inkább a gyűlölettől kell megóvni a jövő generációit! A politikának semmi köze ahhoz, hogy a mai generáció megismerje közelebbről a homoszexualitást, mert képben kell lenniük a fiataloknak azzal kapcsolatban, hogy ez bárkivel megtörténhet! BÁRKIVEL! A melegséget senki se választja, úgy születik meg egy érintett baba! Ha az iskolában felvilágosítás zajlik akkor megelőzhetőek lehetnek a melegség miatti bántalmazások! Ebben is volt részem, és harcolok azért ezzel a cikkel, hogy más fiatallal ez ne történhessen meg!



A Müller áruházban lehet kapni szivárványszínű Nívea krémet és Axe tusfürdőt, ill. dezodort. Én tusfürdőben nem tudtam szerezni, de deóban és Níveás krémben igen. Ennek forgalmazását szerencsére nem tudta megakadályozni a Mi hazánk mozgalom. Amúgy sem lett volna semmi joga, ahogy tavaly a Coca Colás botrány kirobbantásához sem volt joguk!  

Egy szülő rettegjen attól, hogy ne legyen homoszexuális a gyermeke, mert baja lehet belőle?! Gondolkozzon el minden homofób és ahhoz hasonló, mekkora lavinát indíthat el egy rettegési folyamat! Testi betegségeket is kialakít a stressz, ill. alkoholizmust, drogfüggőséget! Gratulálni tudok a félelem és gyűlöletkeltő embereknek nevezett sötét alakoknak, hogy évek óta mérgezik a társadalom lelkét, ahelyett, hogy felesleges stadionépítések helyett magyar munkahelyeket hoznának létre, igazi magyar gazdaság lehetne és nem multi cégektől függő robot ország, mint Magyarország. Mert ha magyar munkahelyek lehetnének, magyar árukkal, akkor lehetne importálni, és idővel fejlődő országgá válna hazánk. Mert mindenhez hozzáállás szükséges!

Én kitettem a szalvétás szivárvány zászlót! 

Magyarországon egyre súlyosabb a helyzet. És sajnos tüntetésekkel nem nagyon lehet a bajok ellen tenni semmit. Az emberek nagyon buták, mert azt hiszik, hogy bármi változni fog. Sajnos sokkal ostobább emberek is vannak, akiket könnyedén rá lehet beszélni bármire. Egy biztos, hogyha valaha olyan törvényt fognak beiktatni a Parlamentbe, amely a melegeket börtönbe juttatja, esküszöm, nem fogom hagyni. Egyesek szerint ez nem következik be, de kétlem. Amennyi társadalmat korlátozó törvényt hoztak bármikor bekövetkezhet, mint egy áttétes vírus. Ma holnap az emberek otthona kerül veszélybe és az egész társadalom élete. EU! Hol a fenében vagy ilyenkor?!

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.