2020. augusztus 24., hétfő

A MILLENÁRISON

 

A 4. Gayromeós találkozó lett megszervezve a nemrég átadott Millenáris parkban, amelyre augusztus 23-án került sor. Pont a névnapomon és a biológia pótvizsga 20. évfordulóján. A hely valami meseszép, csodálatosan meg lett építve. A 3. találkozó egy héttel korábban, a Margit híd alatt volt, esős hangulatban.

Akkor kétséges volt, hogy egyáltalán meg tudjuk rendezni, de szerencsére megoldottuk, és így is jól éreztük magunkat. A két kutyus Dobi és Tapi is jelen voltak. J

Most a Millenárison a csoporttalálkozó előtt felmértem a terepet. Körülnéztem, és fotózgattam. Sokan voltak, de szerencsére az értékes pillanatokat meg tudtam örökíteni.

























A belépés ingyenes, a klozet ingyenes, tehát nem volt akadályos, kivéve persze néhány helyen a feleslegesen épített rácsokat. Látszik mennyi munka volt benne, de csodás lett a végeredmény. A Gayromeós csoporthoz a fotózás után csatlakoztam és remek volt a hangulat. Új emberek voltak leginkább. Sajnos Dobi kutyus nem lehetett jelen, mert a Millenárisra nem hozhattak kutyát. A csoport helyszín egy csendes, eldugott és árnyékos helyen volt. Játszottunk, beszélgettünk és hülyéskedtünk. J Nem sokkal később egy régi kedves ismerősbe botlottam. Pogány Krisztibe, akivel a nappali kórházban ismerkedtem meg 5 évvel ezelőtt. Kriszti Williams Szindrómás és ő is nagyon örült nekem. Majd felveszem vele a kapcsolatot. A szüleivel volt. Nagyon jól éreztem magam és ismét büszke voltam magamra azért, hogy oldottabb lettem és előjött a humoros oldalam is. Joseph Falcon, a szervező ennek nagyon örült, főleg azért, mert szereti azt a humort, amelyet én is. Utólag meglepődtem magamon, mennyire laza, vidám és vicces voltam. Ez nagy dolog az életemben. Főleg most, hogy elszántam magam arra, hogy nagyban változtatok az életemen.

Volt egy srác, akivel külön beszélgettem, persze nem publikus miről, mert ezüst szabályok uralkodnak nálam. De annyit elárulhatok, hogy ő örült annak, hogy el lehet velem beszélgetni. Egy másik meleggel is szóba elegyedtem, aki a 18 éves párját vitte magával. Mondta nekem, hogy csodál amiatt, hogy felvállalom magam. Igen, muszáj, és egyben fontosnak tartom, hogy ezt tegyem, hogy ne kelljen hazugságban élnem. Amikor a melegségem nagyban elnyomtam sok évig, belebetegedtem, tönkrementem és kis híján belehaltam. Nem is egyszer. Nincs más megoldás, fel kell vállalnunk magunkat, a vágyainkat, de persze bizonyos határokig. Ezt a magyar politika igyekszik megakadályozni, mert azt hiszik, ők döntenek életről és halálról.

Memóriajáték, majd Felelsz, vagy mersz? játékot játszottunk. Az utóbbi érdekes volt, mert leginkább a 18-as kategóriát súrolták a kérdések. Én csak feleltem. Merni nem mertem, de laza voltam és kicsit szabadjára engedtem a gátlásaimat. Érdekes volt mellette az is, hogy olyan zenék mentek, amelyeknek egy részét ismertem amúgy, de voltak előadók, akiknek a nevét sosem hallottam még. Nagyon kíváncsivá tett a többiek zenei ízlése, mert fontos tudnom ki mit szeret. Joseph Falcon, a szervező kedvence Natalia Oreiro és ő is szerette a Vad angyalt. Ennek külön örültem, mert nagy rajongója voltam a sorozatnak 20 éve, valamint a 2001-ben vetített Híresek és gazdagoknak, amelyben szintén Natalia Oreiro volt a főhősnő.

Este a Millenárison

A Millenáris parkban esteledve egyre kevesebben lettünk, így 20 óra előtt már pakolászni kezdtünk. Hamar besötétedett és készítettem néhány extra fotót.







Csoportkép is készült, de személyiségi jogok miatt nem tehetem közzé azokat, max. az újságomban lesznek benne. Azt pedig akárki kezébe nem adom. Én, Falcon és még ketten a Széna téri 4-6-os bárba ültünk be, ahol névnapom alkalmával kirúgtam a hámból, ettem egy salsás Nacho chipset.


 A hely falain régi bakelitlemez korongok voltak, és egy felrögzített régi lemezjátszó, lemezzel. Nagyon szép volt a szórakozóhely és csendes. Meg akartam a többieknek mutatni a Promenád bárt, de ott foglaltak voltak az asztalok. Így maradt a 4-6-os. 23 után indultunk a villamos felé. Fáradt voltam, de hazaértem épségben. Majdnem éjfél volt. A képeket kiválogattam.

Legközelebb szeptemberben folytatódik a gayromeós csoporttalálkozó. Most augusztusban kivételesen két alkalom volt a nyár miatt. Ősszel majd zártabb térben leszünk. Hogy pontosan hol azt még nem tudni. Egy biztos, hogy jót tesz nekem a társaság, és sokat segít. Új kapcsolatokra való esélyeim is vannak, ami szintén óriási dolog. Örülök hogy újra van meleg közösségem.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.