2018. július 13., péntek

CD AJÁNLÓ: Sandoval: Lo que siempre sonamos ser



Nemcsak CD-ken, dvd-ken, mp3-ason, gépen hallgatok zenét, hanem néha a youtubeon is. Minden egyes videó mellett további zenei találatok vannak, melyek között felfedeztem Sandoval: A quién tú decidiste amar című dalát, amelyet meghallgatva csodálatos élményben volt részem:

Rögtön utánanéztem Sandoval további számainak is a spotifyon, ahol rátaláltam a 2009-es Lo que siempre sonamos ser című albumára, ahol ott hallgattam meg először. Mario Sandoval alapította meg 10 évvel ezelőtt, 2008-ban a Sandoval együttest. Első lemezük a Lo que siempre sonamos ser volt. Az, amit ma vásároltam meg. Sajnos az együttes többi albumát nem tudom megvenni, mivel a hely ahonnan rendeltem csak ezt az egy lemezt árulta.



A köszönetnyilvánítás különböző nyelveken volt leírva, köztük magyarul is. J



Az album nagyon megtetszett. Jobb kedvem lett tőle. Úgy érzem, hogy erősít és bátorít abban, hogy a harcom tovább folytassam. Ideális latin zenei CD a jelenlegi helyzetben. A borítót látva a fiatalság és a barátság jut eszembe, illetve a sokszínűség. Bár kisebb szomorú elemei is vannak a lemeznek, mégis azt üzeni, hogy a holnap még sok jót hozhat nekünk.

 Ha ti is szeretnétek meghallgatni, akkor a spotifyon elérhetitek az albumot:
 https://open.spotify.com/album/0zk9uwiVhuRfUs6XnE2wsx

B E N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.