2017. június 9., péntek

MESEAJÁNLÓ: Trollok


Múlt héten megnéztem az unokahúgommal a Trollok című mesét, amelyet 2016-ban tavaly készítettek. Egy kedves történet mely megmutatja nekünk az élet sötét és színes oldalát. A Trollok egy zárt kis közösségben élnek boldogan, gondtalanul. Mindegyik szereplőnek megvan a maga csodás tulajdonsága. A mese főhőse Pipacs egy nagyon pozitívan gondolkozó, erős jellemű troll lány, aki rendkívül bátor és soha nem adja fel a küzdelmet, ha a családjáról van szó. A bájos pici pipacs lány egy nap azzal szembesül, hogy szeretett családjának tagjait fogságba ejtik és elindul Ágassal, a mindig pesszimista szürke trollfiúval hogy megmentsék bajba jutott társaikat. Pipacs kikerül a védett és vidám közegből és szembesül azzal, hogy az élet nemcsak süti és szivárvány.

A történet lényege az, hogy az életben akadnak olyan helyzetek, amelyek megváltoztathatják az sorsunkat és sokszor komoly döntéshelyzetbe kerülhetünk. Próbára teszi az emberi kapcsolatainkat és az életben sajnos árulások is előfordulnak. Nagyon sokan élnek magukba zárkózva, és nem vesznek tudomást arról, ami a világban történik.

A trollok egyedi, színes világgal rendelkeznek. Boldogságot árasztanak különleges színvilágukkal. Pipacs a mindig vidám, elszánt és bátor troll lány megmutatja nekünk, hogy lehet boldogan is élni.

Aki szeretné megnézni ezt a mesét, bátran tegye! Nagyon elgondolkodtató és színes. Rendkívül aranyosak a trollok akik ügyesen is tudják álcázni magukat.

A mesében számos dal is elhangzott. Ebből kettőt itt meghallgathattok:


BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.