2023. február 4., szombat

KÖNYVFÜZETAJÁNLÓ: SUPERNATURAL Supernatural: Join the Hunt Notebook Collection (Set of 2)



Február 2-án érkezett meg 2 új Odaátos füzet, amely nagyobb, mint a zsebfüzet. Míg az utóbbi 3-ból, ez a nagy füzetcsomag 2 db-ot tartalmaz.










Mindkét füzet vonalas, különleges borítású. Az egyik bőrkötésű, ezüstös csillagmonogrammal, a másik barnaszínű és mattos. Egy másik csillagos monogrammot tartalmaz kívül. Mindegyik különleges darab. Miután a Lelkem a levegőben című 3 mini kötetből álló Odaát szériámat befejezem, ebbe a két nagyobb füzetben fogok írni egy újabb sztorit, ezúttal több szereplővel. Természetesen ebben a 2 extra kötetben lesznek benne zenés történetek a 2020 után vásárolt kedvenc lemezeimről is, hogy extra töltetet kapjanak az új sztorijaim. Pontosan még nem tudom, mikor kezdek neki, mert a 3 mini zsebfüzetes sorozat még nincs kész. A 2. kötetke végén tartok. Ha az befejeződik, nekilátok a 3. résznek.

Készítettem egy unboxing videót, amiben megmutatom a füzetes csomagot. Külön a youtubeon is megtekinthető. Mivel az amazon.com-on rendesen megmutatták a füzetek borítóit, így azokat nem kellett beszkennelni.










forrás: amazon.com

Van egy spirálos Odaát füzet, ami 144 lapból áll, de azon még gondolkozok, hogy megvegyem e. Talán majd tavasz végén, vagy nyár elején, ugyanis kicsit más jellegű, mint azok a füzetek, melyeket eddig megvásároltam. Tervezem azt, hogy egy kis füzettároló tokot veszek és belerakom mind az 5 füzetet, majd a tokhoz kinyomtatom azt a borítóképet, amit csináltam. J Persze ez még csak egy terv. Biztos eszembe jut más megoldás is.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.