2022. október 17., hétfő

NŐ AZ ERŐNK: A FOTÓZÁSON

Elérkezett az utolsó alkalma a Nő az erőnknek, amelyen elkezdődött a tagok külön fotózása. Csoszó Gabriella egyenként elkezdte fényképezni a csoport tagjait, köztünk engem is. Ennek különösen örültem, mert bemutathattam mindazokat nagyvonalakban, melyeket szeretek.

Igyekeztem ezt hamar letudni, hogy más is sorra kerüljön. Bemutattam az ezüst ragasztószalagot, Alejandro Sanz és Eros Ramazzotti új albumát, majd a 2019-es zene évés könyvem. Legalább 3 tárgyat kellett elvinni az alkalomra, ami fontos nekem. Persze sokkal több van, de azok nyilván nem fértek bele a táskámba. Meg amúgy sem akarnék mindent kiadni magamból.

Jó volt így a középpontban lenni, képviselni a világom és láttam, hogy nagyon jól csináltam mindent. A videós beszámolómban persze több mindent elárultam. Csak azt amennyit megengedhetek, mert muszáj megőriznem a világom biztonságát. Láttam a többieken mennyire le voltak nyűgözve és meglepve. Főleg azok, akik megnézték a zenés könyvem.

 http://benovelas.hu/index.php/zenes-konyvem

A weblapomon megtekinthető a teljes könyv. J

Az alkalom végén felmentünk a galériába és megnéztük a helyet. Kicsinek állapítottam meg. Én úgy gondolom, hogyha a csapatunk kiállítást szeretne, akkor kisebb méretű képeket rakjunk ki, hogy mindenki = módon jusson sorra. Persze voltak oszlopok is a teremben ahova szintén lehetne képeket ragasztani.

Lesz majd még egy utó alkalom, melyen a fotózás folytatódik és elkezdődik majd a novemberi kiállítás megszervezése is. A negyedik alkalom kérdése az volt, mit viszek magammal. Én tapasztalatot. Kicsit többet vártam a csoporttól. Elég kevésnek bizonyult négy alkalom, több időt kellett volna a fotózásra szánni. Egyetlen fiútagként kakukktojásnak éreztem magam, mivel mindenki más nő volt. A lényeg az, hogy lesz újabb kiállításom, ill. decemberben is, amelyen nemcsak az én képeim, de másé is ki lesz rakva. Egyszer nagyon szeretnék egy önálló kiállítást szervezni. Azt gondolom, hogy kivitelezhető, mert művelődési házakban könnyedén meg lehet szervezni.

BEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.